♥ Dag 8 – Mina passioner.

jag antar att detta är intressen som man ska skriva om... eller ja, jag gör det iallafall!

mitt största intresse och just nu det enda jag satsar på över huvud taget är innebandy, jag har spelat innebandy sedan 2007-2008 någon gång, alltså inte så jätte länge, det är en av de bästa sakerna jag vet men jag är väl inte så värst jätte bra dock, jag spelar höger back i IBK Alba f96-97, dom flesta i det laget är hur bäst som helst och får en alltid att skratta, tack för det tjejer!

jag har haft många intressen under åren, allt från .. tro det eller ej, men shack! till att ha tävlat och tränat slalom med kunsbergets alpina och gått på jujutsu och simmat, jag har helt enkelt gjort det mesta, mycket mer än bara det där!

men just nu håller jag även på med två andra saker utöver innebandyn, och det är fotboll och teater.
fotbollen kör jag inte särskilt seriöst med just nu.. och jag har haft uppehåll ett tag, men annars spelar jag med världens bästa lag som heter så mycket som Stensätra f96-97, kung.

och nu till teatern, en av dom bästa sakerna som någonsin hänt mig då jag inte varit på topp.
min grupp, dom underbaraste som finns, jag är så tacksam för det...

jag orkar inte skriva mer än såhär, tack för mig.


jag och elin, på pelle svanslös för något år sedan.


It's a love story

godkväll!
har ju som ni märkt inte hunnit uppdatera efter skolan, för direkt efter skolan så gick jag, linn och maximilian till badhuset, jag och linn tränings simmade i cirka en timme, och max körde sin grej.. haha!
sen efter det så tog jag och linn bussen hem till storvik och gick hem till henne och pluggade och kikade på film.
sen kom cecilia och hämtade mig och nu sitter jag här i min säng och ska plugga religion och sexualkunskap, sen hoppar jag in i duschen för att det är så kallt...

men min söta lilla kissemiss är störd här i stolen bredvid mig... haha!


all you want can't be done, but everything you wish you can fight for.

nyss haft lunch, känner att jag uppdaterar ganska mycket idag på något sett.. haha!
men det va iallafall rogersgryta till lunch, känns som att morötter va mer min grej..haha!
men nu ska jag väl fixa lite med bloggen antar jag, sen ska jag ha bild, ganska kul faktiskt.


jag och maja på väg från maten, överlyckliga för att det är sol! haha

everything is possible if you just believe.

solen skiner!
sitter på rast med värdlens bästa flickor
och livet bara leker.
efter skolan så ska jag och bästa bruttan gå till badhuset och träningssimma, underbart.
och jag kan inte sluta tänka på världens underbaraste vackraste pojke.

livet är underbart, så här ser det ut utanför fönstret just nu!


en riktigt sann text det här

kikade runt lite på min snygging Maja Holms blogg som hon nyss startat! ni borde verkligen kika in på den tycker jag!
www.mmajaholm.blogg.se

men jag hittade en text som hon hade lagt ut, den stämde så bra... så maja, jag lånar den av dig, så kika in på hennes blogg har jag bestämt!


''Oavsett vad du ger en kvinna så kommer hon att ge dig något bättre tillbaka. Ger du henne en spermie, ger hon dig ett barn. Ger du henne ett recept, ger hon dig en måltid. Ger du henne ett hus, ger hon dig ett hem. Ger du henne ett leende så ger hon dig sitt hjärta. Hon multiplicerar och förstorar allt oavsett vad du än ger henne. Så om du ger henne skit kan du förvänta dig ett helvete tillbaka.''

you'll never fool me again.

nu på morgonen så har vi haft livräddning på badhuset, djupdykning och munmotmun metoden, lätt som en plätt!
några vart klar lite före alla andra, jag tillexempel, så vi satte oss i bubbelpolen och kikade när dom andra dök gång på gång men misslyckades, haha skadeglädje på hög nivå!

men nu har vi sexualkunskap, så jag uppdaterar mer sen.


nog hade det varit lite skönt med sommar endå, men snart öppnar kungsberget, underbart!

I just hope that you do not forget me

godkväll alla underbara bloggläsare.
sitter i min säng hemma hos mamma nu, nu blir jag här i två veckor, ska väl bli ganska skönt, bor väl dock inte mitt i centrum här ute i Näs, menmen, sånt får man väl leva med!

efter skolan så gick jag hem till eric och spenderade tid med honom, det bästa som finns det.

men nu ska jag hoppa in i duschen, sen ska jag krypa ner i en nybäddad säng!
och imorgon bitti har vi livräddning på idrotten, fy och blä säger jag på det, trots att jag har MVG på allt annat inom just simmning, men det är så tråkigt att simma, tänk att jag en gång har sysslat med sånt på fritiden ?! haha.

men sov gott allihopa





dom översta bilderna kan jaga bara säga en sak om: jag och linn hade mjölkrig på hemkunskapen och fick sen som ullis sa ''våt torka'' överallt... haha!
och den understa bilden är världens vackraste pojke inne på aldos igår.

♥ Dag 7 – Mina bästa vänner.

på just den här punkten skulle jag personligen kunna sitta och skriva hela natten...
men nu tar vi i det stora hela så blir det en aning kortare.

när inte ens var ett år, så gick jag åp förskolan takläggaren, som tvingades lägga ner. men där träffade jag en som heter oscar, som sedan skulle visas att bli en av mina bästavänner, när takläggaren la ner när vi bara var ett år så började både han och jag på brukets förskola, samtidigt som en flicka som heter ida, hon blev då min allra bästa vän och vi häll ihop i vårt och torrt, vi tre va oskiljbara har jag hört, och några år senare så började även andré på vårat dagis och vi blev fyra. men efter dagisperioden tog slut så splittrades det en aning efter ett par år, jag, oscar och andre började allihop på Sandvikens Montessoriskola medans ida började på Vallhovsskolan, men vi höll kontakten ett tag jag och ida, men det förändrades, vi pratade inte på några år, och saker förändrades, hon ''ersattes'' av en flicka som heter Linn som gick, eller ja, går i våran klass. jag Linn, André och Oscar umgicks väldigt mycket, tills även det förändrades när oscar bytte skola, det va rikigt jobbigt måste jag erkänna, för allt förändrades, jag och linn slutade umgås med andré och allt blev jätte konstigt, men jag och Linn har fortfarande bra kontakt, dock tyvärr inte fullt lika bra, men hon är en av dom jag kan prata om allt med, hon som jag vet alltid finns där.

men sommaren 2008 så hände något som förändrade mitt liv totalt, jag fick kontakt med ida igen och vi blev tightare än vad vi någonsin varit, vi gick igenom mycket den sommaren, och det är verkligen något som jag saknar...
hon är den som alltid varit där sen den dagen, den som jag ringde jämt, hon man tjafsade med tills vi nästan slog ihjäl varandra tills vi märkte att vi antingen kramade varrandra eller låg på golvet dubbelvikta av skratt för att vi tjafsat om något sjukt töntigt. hon kommer alltid att vara min allra bästa vän, den som känns rätt att ringa, den jag kan gå hem till om det är något trots att vi inte pratat på månader, den som jag känner, jag vet hur hon reagerar, jag känner när hon är ledsen,sur, irriterad eller bara inte på topp. vi är tvilllingsjälar och mitt liv är hennes, vi delade allt, men det var länge sen, alldeles för länge sen... jag kan inte längre säga säkert att hon ser mig som sin allra bästa vän, men jag kan säga att jag hoppas.
vi har gott olika spår, och här står vi idag, men jag säger som sagt att hon alltid kommer vara min allra bästa vän, från dag ett till graven som vi sa, och som jag står för. ida maria kristina högman, allt vi gott igenom, det kommer alltid att vara du och jag.

jag går vidare så dethär inte blir till och tar upp hela sidan... jag träffade fler under den sommaren, men jag tänker bara skriva om två, och det är isabell olsson och line hill andreassen, isabell och jag blev riktigt tighta under den sommaren, vi snackade om allt i flera timmar och satt vakna till tidigt på mornarna tills båda våra ögon föll ihop utan att vi ville det, pratade telefon i timmar och grät och skrattade om vart annat, det finns så mycket sånt jag vill ha tillbaka...
och line, henne fick jag väldigt bra kontakt med ungefär ett halvår senare, för ungefär ett år sedan så va hon och jag som tvillingar på rikigt, vi gjorde allt tillsammans, firade påsk och jul och pratade om absolutabsolut allt, det finns inte ens ord för den flickan, jag vet inte hur jag klarar mig...

jag orkar inte skriva mycket mer just nu... detta är några av dom som stått mig närmast i mitt liv, och jag hoppas att ni inte tar illa upp om ni inte står med, för dethär var ytterst få, det finns många andra tider och många andra dagar, men jag valde att skriva om några, så här har ni det, svart på vitt, tack för mig.



fick bli bild på oscar & andré

åååh man blir så glad!


like I'm the only one that you ever want

kom alldeles nyss hem till mamma efter att ha varit hos pappa i två veckor, så nu ska jag packa upp alla saker och sen ska jag raka vägen ner till köket och hjälpa mamma med maten, underbart, för jag är skapligt hungrig.. haha!
uppdaterar mer senare


söt min lilla tjej

emma: haha asså passion, va ska man skriva där egentligen?
maja: men asså..
linn: men! det är ju bara att skriva, asså om när du blir gammal!!

alla: hahahha linn vafan :')

I just wanna live while I'm alive.

fick precis veta att man blev röstad till Lucia på skolan... känns ju ganska kul sådär, hehe


kommer väl se ut ungefär sådär ....

want you to make me feel, like I'm the only girl in the world.

.
.

ja, nu har jag som så många andra fått det att snöa på bloggen min också, hihi!
men nu sitter jag, linn, sara & alva här i trappen och lyssnar på musik, lektionen drar snart igång tror jag, svenska igen... usch, haha.
men som sagt, alva är på besök för det mongot har studiedag och då åker hon till montessori, galen tjej det.

men nu vart det helt plötsligt bara jag och linn kvar, haha!
men jag uppdaterar mer sen.



skolanosv

ja här sitter man i skolan och skriver om fornsvenskan, hade nyss floursköljning också, tummen upp för det, fast?
haha, ha en bra dag


I can never explain as long as you don't listen

det är inte rättvist.
efter alla gånger du varit där, alla gånger du alltid kunnat nås på telefon när det behövdes.
alla gånger jag trott att du va den som alltid skulle finnas där.

du fick mig att gråta nu ska du veta, jag bröt ihop, och tårarna slutar tamefan inte rinna, du tog bort mig, överallt, jag är inte en del av ditt liv längre och det sårar mig så jävla mycket.
att veta att bara för saker någon sagt och som du tror på, så finns jag inte längre.

jag gjorde allt för dig, fan jag stod där för dig, jag skyddade dig, jag gjorde allt.
men jag får ingenitng, absolut ingenting tillbaka.

du litar på folks ord för mina och det gör så otroligt ont, att jag inte ens får en chans att förklara, att du trycker upptaget när jag ringer, att du inte bryr dig.

du kanske klarar dig utan mig, men jag tror inte att jag klarar mig utan dig, jag vet inte hur jag gjorde  det i över fjorton år, men det kommer inte gå nu.
men jag har en känsla av att du menar det du säger, jag vill bara att du ska tänka efter och iallfall ge mig en chans att föklara och en förklaring, jag vill veta anledningen till dethär, vem har sagt vad? vart gjorde jag fel? vad saknar du hos mig som får dig att inte se mig om en vän? fan, jag önskar bara att jag fick en förklaring, det här gör mig galen.
at förlora något som betyder så jävla mycket och inte ens veta anledningen, jag förklarade som det va, men jag hann inte komma till slutet innan du stängde ut mig från ditt liv totalt, så jävla värdelös känner jag mig.
att klumpen i magen bara växer, du kan aldrig ana hur mycket du har sårat mig. but I guess you don't care.


första ljuset brinner

känns underbart, snart är det jul! grymt härligt om ni frågar mig.


♥ Dag 6 – Min dag i detalj.

jag ställde klockan på 11 imorse, men på något sett så hade jag ju som alltid råkat stänga av det på morgonen utan att riktigt ha något minne av det... så kvart i ett vaknade jag, kollade på klockan och fick panik, för kvart över hade jag samling, så jag stressade runt i huset, frågade efter skjuts av Lena, men vi va i stort sett insnöade så vi fick inte ut bilen, så typ tio i ringde jag till hanna och frågade om dom kunde hämta upp mig, och det kunde dom, så jag stressade som bara den och slängde ihop alla saker, sen åkte jag till bessemer för att spela match, orkar inte beskriva den i detalj, vi mötte storvik, så man kände ju dom flesta, så det va ju lite tråkigt att vi förlorade med 6-2 eller vad det blev, emn vi gjorde en skaplig match endå, och jag kämpade på så gott jag kunde med tanke på att jag inte har tränat på ett tag.
sen efter matchen då fick jag skjuts med sussana ner till stan, så träffade jag pappa och lena på stan och visade vilken klocka jag önskade mig i julklapp, sen kom eric, så gick jag runt med han på stan lite, eftersom det var julskylltning på stan idag, som jag tycker är ganska mysigt faktiskt, det tycker dock inte eric, men det skiter man väl i ;) haha!
men vi träffade på en del folk, sen gick vi och fikade, satt kvar i värmen ett tag tills vi fick för oss att gå hem till mig, här gjorde vi väl inte så värst mycket, kollade datorn i stort sett. sen beställde pappa hem mat, så fick jag äntligen äta som jag typ inte hade gjort på hela dagen, forutom en morotskaka..haha! så kebab satt ju inte helt fel.
sen kollade jag och eric igenom en massa gammla bilder som jag hade, och nu gick han nyligen hem och jag har varit så duktig så jag har städat lite, asså det känns som att jag aldrig gör något annat nästan?! haha.

men nu ska jag plugga lite religion och sexualkunskap.

har inte knäppt några bilder idag tyvärr...


♥ Dag 5 – Min kärlek.

om jag ska vara ärlig så vet jag inte rikigt vad som menas med just den här punkten, ska man skriva om den som är ''en kärlek'' eller ska man skriva vad man tycker och tänker om kärlek? äh, jag skriver lite både och.

min kärlek har varit lite uppochner på senaste tiden, efter alexander så har det gått som en bergochdalbana... jag har tyckt om fler, det har jag gjort, jag älskade en pojke efter alexander, men inte fullt så mycket, och det gick bara inte.. vi va ganska olika han och jag, men han är en undebar person viktor också!
men jag har gjort en del dumma saker pågrund av kärleken, och jag har även mått så otroligt bra av den, det är en konstig sak att vara kär egentligen...

men nu tycker jag om en pojke, ganska mycket faktiskt... jag antar att dom flesta vet vem det är, men för dom som inte vet så är det inget som behöver kollas upp. han är en undebar person och han har allt, och jag är grymt glad att jag lärt känna honom, montessori är kanske inte en så dum skola endå... haha!


kommer inte på mer att skriva tyvärr.


låter bilderna tala för sig själv








'


soon I'll find out that this is just a dream.

har nu tvättat bort sminket och bytt om, nuligger jag i söngen och ska precis äta mig jäääätte fina pippi pepparkaka och dricka ett glas julmust, hihi.

tack för en underbar dag allihopa! har inte skrattat så mycket som jag gjorde nu på kvällen på evigheter, tack!

orkar inte skriva mer nu.


pepparkaksbak!

nu blir det pepparkaksbak med världens bästa, hoppas alla har en toppenkväll för det ska jag ha!




bangbangbang

kom nyss hem till mig med gabriel, nu ska vi göra mat! ingen aning om vad det blir, får väl hoppas det blir gott bara... haha!
men sen kommer miriam och oscar snart också, och då blir det pepparkaksbak, hihi.
sen får vi se vad kvällen bjuder på...




fick bli en bild på mig och gabbie från förra konfalägret.. hiihii

you have to remember what you promise me

här ligger man fortfarande i sängen, helt borta. hjärnan har inte vaknat än..
ligger och kollar ut genom fönstret och förgäves räknar dom där sista minutrarna till man verkligen måste gå upp för att hinna, och nu blev jag hungrig också.. gud va jobbigt, men jag får skjuts iallafall som tur är!...
men nu ska jag väl pallra mig upp då, konfa träff i sju timmar, hörs!

let's not make war out of to much love.

godmorgon i snökaoset... det är helt sjukt ju! får inte jag skjuts till konfan idag så vet jag inte vad jag gör !!

men nu ska jag väl dra mig upp och fixa mig och åka till kyrkan sådär 08.50 på lördagsmorgonen.. åååh rädda mig.



hittade låten på www.branderof.blogg.se och blev beroende.

i like the way you just do everything right

snackar telefon med världens bästa eric just nu, ska snart borsta tänderna och hoppa i säng, imorn blir det konfaträff i stort sett hela dagen, uppdaterar kaaanske imornbitti


♥ Dag 4 – Det här åt jag idag.

frukost: en skinkmacka och ett klas varm oboy, funkar alltid..



lunch: skolmat i mitt hjärta! haha ne men det va ganska gott idag om jag ska vara ärlig, ris och nå kycklingsak.. haha



kvällsmat: har ingen bild. men jag åt fläskfilé och hasselbackspotatis, jätte gott!

sen slank det ner en mcflurry toblerone på donken också.. hehe


I like the way you say you like me.

kom nyss in, nu sitter jag under täcket och väntar på att glöggen ska bli klar, sen blir det till att mysa ner sig i soffan och dricka glögg och äta pepparkakor med pappa och lena!


D to the O to the N to the K to the E to the N


make me proud!



maja är ett klappmongo!

ja.. maja har länge velat berätta dethär för er...  men hon bad mig börja att berätta dethär för mina läsare, med tanke på att ni även är hennes vänner de flesta...
men maja hade ångest nyss.. och ljög därför ihop en historia om mitt toalettbesök, som för er som ville veta endast varade i cirka 1 minut...

men jag tänkte hjälpa maja i sin kamp mot detta och hjälpa henne ut garderoben, med att hon har klamydia!
jag vet att det känns jobbigt... och flatlössen du måste kämpa med till råka på allt, du ska veta att jag finns här och stöttar dig till tusen i allt! puss på dig



Felicia sitter på toan..

De är Maja som skriver och Felicia sitter som sagt på toan just nu, hon har suttit där i cirka 20 minuter.. hahah!
Men sen ska hon fixa sig och vi ska ut någonstans, blir säkert McDonald's.
Jag har inget att skria men hon skrek att jag skulle gästblogga så vad gör man inte för henne ;)

Bild på oss och Emma från i måndags typ (((:


vilken dag.. ojojoj

direkt efter skolan så stressa jag som bara den efter idrotten för att hinna med bussen, men självklart va den tjugo minuter försenad!...
sen när jag äntligen kom fram till östanbyn, vad väntar där, jo alex och rikard hämtar upp mig på skoter!! haha
sen åkte vi hem till rikard, jag tinade upp en aning, sen bar det av mot ''varggropen'' som för er som inte vet är ett ställe där man kan åka skidor.
så när jag kommer fram så inser jag att snön räcker mig ungefär upp till midjan på vissa ställen, så där pullsade jag runt i mina jeans och tunna kläder och frös, försökte knäppa kort när dom åkte, men efter ungefär två kort så va fingrarna istappar och jag lära på med vantarna igen, så höll man på ett bra tag, men dom är rätt härliga  grabbarna som va där iallafall, de va väl typ rikard, alex, jonas, victor och david.
men sen när vi tröttnade så gick jag och victor till bussen, efter ett tag kom jonas förbi och stannade och va social med oss ett tag också i kylan, fräna dom där grabbarna.. fullspäckat schema har dom också!... haha.
men även den här bussen va försenad...

när bussen äntligen kom så va det folktomt på bussen, så jag och victor tänkte väl att det skulle gå ganska fort endå nu när den äntligen kom, men ja.. vi hann väl ungefär hundra meter innan bussen körde fast första gången... sen kom han loss, men körde fast lika snabbt igen, så där satt vi med en busschaför som inte kunde svenska.. han babblande något om ''ingen luft högra sida'' och typ ''inga bromsar'' men precis när vi började ge upp hoppet och började vänta på att det kanske skulle komma hjälp, så ser vi fredrik åka förbi i epan, så vi ringer han och får skjuts, vi satt dock fyra stycken i hans epa.. lite trångt, och jag och victor va genomblöta..haha!
men sen när dom hade skjutsat mig till stan så mötte jag eric och han gick med mig hem.

nu sitter jag här hemma i sängen, har precis tagit av mig allt  dyngsurt.. maja kom nyss också, så vi ska snart käka, sen får vi se vad mina köldskadade fötter tar vägen.. haha, uppdaterar mer sen.




she gave me hope

den här tjejen gav mig hoppet när jag inte orkade mer
den här tjejen får mig att le när jag är ledsen
den här tjejen har varit det bästa jag haft många gånger
den här tjejen kan vara helt körd i vägg men endå så älskar jag henne
den här tjejen lovade jag att alltid stå bredvid i alla lägen
den här tjejen står jag för alla ord jag sagt till
& den här tjejen är en prinsessa för mig.

'' every rose has it's thorn ''
so do you & so do I.

but I love you





no life girl

1. Vad heter du? - Felicia Lööke
2. Vad kallas du? - fea, fillus, lööke osv
3. Vad vill du bli kallad? - spelar ingen roll i stort sett, har väl stått ut med det mesta.. haha ;)

4. Födelsedatum? – 30 januari
5. Stjärntecken? –  vattuman
6. favorit musik? – allt möjligt
7. Msn?[email protected]
8. troende? njaee
9. Vart bor du? - sandviken, storvik & jädraås

10. Vad har du för mobil? – xperia x10 mini pro
11. Har du en egen dator? - ja
12. Har du någon bästis? – ja
13. Har du något husdjur? - 3 katter
14. Sommarens planer? - ha det bäst
15. Vad älskar du mest? - det jag inte tycker illa om
16. Intressen? – innebandy, teater, fotboll och musik i stora hela
17. Favoritband/artist? - många, men coldplay är en stor favorit
18. En bra låt?- Ken Block - Blue to a blind man
 19. Namnsdag? - 14 januari

20. Vad skulle du vilja heta?
- Ronja
21. Vad heter du på din msn just nu? – felicialööke.
22. Hur många olika grupper har du? – ingen

23. Hur ser din drömkille/drömtjej ut? – vackra ögon, brun, lite längre än mig, ja.. det vanliga i stort sett.
24. Var skulle du bo om du fick välja? - new york i think
25. Vad har du på dig? – underkläder, jeans, linne, tröja
26. Har du något i håret just nu? – nej
27. Vad har du gjort idag? – gått till skolan i äckelvädret
28. Hur mår du just nu? - bra !
29. Hur brukar du annars må? – blandat, men nu för tiden så mår jag mest bra
30. Har du några syskon? – nej
31. Vilket är ditt favoritgodis? - just nu: marabo winter!
32. Vad är det finaste som finns? – världens bästa pojke
33. Vilken är din favoritdryck? - persiko isté
34. Vilket är ditt favorit tv-program?
35. Vem är din förebild?
36. Vad är bäst med dig? –  jag står för vem jag är

37. Hatar du någon just nu? – hata är ett starkt ord
38. Saknar du någon just nu? - ja
39. Är du allergisk mot något? – nej
40. Hur många bilder har du lagt ut? – ingen aning

41. Gillar du någon? – yes i do
42. Isåfall vem?
43. Vad är din civilstatus? – singel
44. Är du homofob? nej
45. Vad gjorde du igår kväll? – städade och tog det lugnt
46. Vilken är den godaste frukten? – vattenmelon

47. Den godaste grönsaken? – gurka
48. Och bästa bäret? – jordgubbar
49. Är du underviktig – nej
50. Hur lång är du? – vet inte
51. Vad är du bra på? – vet inte
52. Något du tycker är kul – umgås med vänner
53. Har du varit ute idag? – yes
54. Vem ringde du senast? - eric
55. Vad var du senast arg på? – haha sara tror jag, eller inte arg, men irriterad, eller min mobil och telia.. haha
56. Hur många hus har du bott i? - vet inte, många
57. Bäddar du sängen?
- yes

58. Snarkar du? – nej
59. vem sov du senast hos? – minns inte :o
60. Har du ett sladdlöst tangentbord? – laptop
61. Vad lyssnar du på just nu? – albin och robins snack om bluetoth... haha
62. Vill du tatuera dig? - ja
63. Vilka sidor/program
64. Laddar du olagligt ner musik? – ja
65. Vad stör du dig på? – alledes för mycket saker
66. Vad är kärlek för dig? – en underbar känsla som ocks¨å kan vara det värsta som finns

67. Brukar du lyssna på hög musik? – ja
68. Vad gör du om dagarna? - skola, tränar och umgås med vänner
69. Tycker du om popcorn? - ja
70. Vad är din favoriträtt? – tacos
71. Har du skärt dig nån gång? – nej
72. Är du död? - ja ?! 
73. Är du osynlig? – alltid
74. Har du fräknar? – ja
75. Har du posters på dina väggar? - nej
76. Vilket ämne har du bäst betyg i? - vet inte
77. Vilket ämne har du sämst betyg i? – matte antar jag
78. Favorit loka? – äpple
79. Älskar du din dator? - nej
80. Är din dator bög? - japp
81. Vilken är din favoritbok? – vet inte.. typ, Jenny S kanske, eller twiligth serien

82. gillar du bubblor? – japp
83. Bada eller sola? – vada
84. Åska eller sol? – sol
85. Vinter eller sommar? – båda
86. Knarkar du? – ja men självklart,fast
87. Röker du? – nej
88. dricker du? – nej

102. Beroende av något? – mobil, musik
103. Vem står dig närmast? - mina vänner
104. Vad klarar du dig inte utan?
105. Behöver du mer kärlek? – ja
106. Är du natt eller dagmänniska? - bådetvå
107. vem skrev du senast med på msn? – emma
108. Vad skulle du ändra på om du fick åka tillbaka i tiden? - väldigtväldigt mycket
109. Vad skulle du välja, åka framåt i tiden eller bakåt? – vet inte
110. När ska du flytta hemifrån? –  18 i guess
111. Skulle du kunna tänka dig att skönhetsoperera dig? - njae
112. Vill du ha barn någon gång? – aa
113. hur stor säng har du? – vet inte, olika hos mamma och pappa
114. Vill du ha längre/kortare hår? – längre
115. Gillar du Schlager? – jadå
116. Har du en dålig hårdag idag? – varje dag
117. Favoritfärg? - svart
118. Dagens händelse? – read later and you'll see
119. Vad är klockan nu då? – 09.30


bara för mina läsare...

... så bjuder jag på en novell som jag skrev för att tag sen som svenska uppgift, vet inte varför, ville bara att ni skulle få lite läsning. 


kärleken är blind.

Att det värsta redan har hänt, det är något jag har försökt inbilla mig själv en väldigt långt tid.  Efter alla saker som har hänt. Så här ska ni få historien om mitt liv från allra första början, i form av dagboksskrifter och även bara lösa tankar.


Kära Dagbok.

Det är över nu… efter åtta månader, nu är allt slut. Jag skrev exakt som det var, han vägrade ju träffa mig… vad skulle jag göra då? Han skrev sen att han precis satt sig på moppen för att möta mig, men var allt detta bara för att få mig att få dåligt samvete?  Jag sms:ade Sara, hans lillasyster. Hon sa att han satt och tittade på TV, ska jag tro henne? Jag vill inte tro henne… å, jag är så förvirrad, så ensam. Underbara dagbok du är den enda jag kan prata med. Vad händer nu egentligen? Nu när allt är över.



Jag slog ihop boken med en smäll och slängde den till andra sidan rummet, trött var jag, riktigt trött! På allt.

Dagen efter kändes allt som vanligt, vaknade och tittade på telefonen, med hopp om ett ’’god morgon älskling’’ men hoppet försvann så fort jag tittat på telefonen och med ens återvänt till verkligheten. Det fortsatte så i några dagar, det var jobbigt att kliva upp, som tur var så var det ju fortfarande sommarlov, mina dagar fortsatte någorlunda normalt, gick upp på morgonen, fixade mig och umgicks med mina vänner. Men nog blev det svårt, det blev svårt att inte hamna i samma kretsar, jag vet att han inte ville det, men vad skulle jag göra åt det? Veckor gick, tillslut så tyckte jag att det fick vara nog, nog ska väl jag få vara med en av mina bästa vänner, trots att det är hans lillasyster?

Jag hade försökt prata med honom två gånger redan, men det slutade med att han vägrade lyssna och förstå allvaret i det hela och jag brast ut i gråt. Men den här gången så skulle det bli annorlunda! Men vad gör man, när man går in till hans rum, känner hans lukt och det börjar redan svida i ögonen, ska det vara så svårt?

 

 Kära dagbok.

Helvete! Jag försökte prata med honom idag igen, men det går inte! Han vägrar ju lyssna, hopplöst! Jag umgicks med Sara för första gången på evigheter, bestämde mig för att göra ett försök till att prata med honom, jag kände att jag höll på bryta ihop. Så jag reste mig upp för att gå, men han tog tag i min arm och drog mig intill sig, jag ville bara stanna där i all evighet samtidigt som jag visste att jag borde bara slita mig loss och springa där ifrån. Fan dagboken, det här är helt sjukt! Jag orkar inte, hur kan man inte bara bryta ihop i ett sådant läge?

 Jag orkade inte skriva mer, jag kände tårarna rinna och sakta en efter en droppa ner på papperet så bläcket på vissa ställen blev näst intill oläsligt. Jag grät, jag grät som så otroligt många gånger förr, jag grät, som vanligt, och jag var så trött på det.

Ytligare några veckor gick, och saker förändrades, han började kalla mig saker, jag började vänja mig vid att få en spydig kommentar eller bli nertryckt varje gång jag loggade in på facebook eller MSN. Ibland kunde det till och med komma något enstaka sms där han klagade på att jag betett mig som en hora eller allmänt varit en idiot. Jag började bli van, det var det som var det värsta, jag blev van vid att bli behandlad som skit.

Jag hade märkt redan innan det tog slut mellan oss att någonting inte var som det skulle, att han kanske började tappa känslorna, men vad vet jag, det var ingenting jag ville inse då. Han hade pratat mycket med två av mina vänner, det visste jag, jag visste det mycket väl men ville inte tänka på det på det viset. Men vi började snacka mer igen, jag och han alltså, vi började prata som vänner.

Jag skulle till Norge bara några veckor senare, men det kändes så fel, så fel att veta att han har släkt i Norge och till råga på allt egentligen skulle följa med. Så det blev en tuff resa, men jag stod ut, jag köpte en sak till han och hans lillasyster för att visa att jag tänkte på dom då jag var borta, nu ska det bara lämnas till honom också, hur nu det ska gå.

 Kära dagbok.

Jag sitter på tåget på väg hem från Norge nu, det har varit ganska svårt att inte tänka på honom måste jag erkänna, hela resan har byggt på tankarna av honom, att han egentligen skulle ha varit där med mig. Men när jag kommer hem ska jag lämna det jag köpt till dom, undrar vad han säger, jag ringde Sara nyss förresten, hon hade sagt att jag skulle hälsa Norge från henne, så det är klart jag har gjort det, men nu ska jag försöka sova en stund, sätta på lite musik och bara tänka en stund kanske, det är det absolut bästa som finns många gånger.  

 

Jag la ifrån mig dagboken i det lilla facket på stolen framför och stoppade hörlurarna i öronen, slöt ögonen och somnade nästan direkt.

Efter någon vecka så tog jag mod till mig, och efter en träning så bestämde jag mig för att åka till honom och lämna det jag köpt. När jag kom fram så var bara hans mamma hemma, vad hade jag kunnat förvänta mig, han visste att jag skulle komma, så han hade precis åkt när jag kom. Hans mamma öppnade och hon var den enda som var hemma. Jag gav henne sakerna och skulle precis vända mig om, då frågade hon hur jag mådde. Det var som att någon tryckte på en knapp som fick mig att bryta ihop, jag kunde helt enkelt inte hålla det tillbaka, tårarna rann och hon kramade om mig och sa: - Kan du inte komma tillbaka, vi saknar dig allihop…

 

God natt dagboken!

Jag orkar inte skriva idag, jag orkar ingenting verkligen! Hennes ord, de upprepas om och om i mitt huvud, jag kommer aldrig kunna somna, jag kommer gråta mig till sömns, igen! Jag orkar verkligen inte med det mer, varför kan allt inte bara bli som vanligt igen, innan den där tisdagen i november, varför kan jag inte bara sluta vara så jävla kär?

 

När jag vaknade dagen efter så tänkte jag inte så mycket på gårdagen, jag hade fått tack sms från Sara och till och med från honom hade jag fått ett enstaka litet tack. Dagarna fortsatte i samma takt, jag mådde dåligt, men började vänja mig. Men så en dag så blev det bara för mycket.

 

 Dagboken!!

Han visste att det bara var han som kunde stoppa mig, jag har sagt det så otroligt många gånger! På så otroligt många olika sett, han måste ju bara ha vetat… han visste om mitt problem, men jag kan inte betyda ett piss för honom längre, han brydde sig ju inte, han gjorde ingenting, han visste, han visste så väl, varför stoppade han mig inte…

 

Efter det han skrivit på facebook den kvällen, just de orden ’’fattar du hur mycket skit jag fick av dig de åtta månaderna?!’’ dom orden var det som tillslut fick mig att falla till botten. Jag kunde inte andas, det kändes bara som att någonting inom mig pressade ut luften lika snabbt som den kom in igen, jag stoppade fingrarna i halsen för ett sista hopp att göra det ogjort, men saken var gjord och jag kunde ångra mig hur mycket som helst, men det var för sent. Ambulansen var på väg nu, mamma var livrädd och hon kom upp tillsammans med en kvinna och en man, dom började fråga frågor medans det enda jag ville va att skrika. Jag va rädd, rädd för att behöva ta blodprov, mamma visste inte, ingen visste, förutom han. Och ingen annan skulle någonsin få veta, hoppades jag.

När ambulansen anlänt till Gävle sjukhus så hade det lugnat sig, jag kunde andas skapligt normalt men jag var ljuskänslig, jag minns hur jag slöt ögonen kraftigt när båren rullades ut ur ambulansen och in i det ljusa sjukhuset, det var vitt överallt. Jag fick vänta ett tag, jag försöka öppna ögonen mer och mer, men det kändes som att någon satt i mitt huvud och slog med en hammare så fort ljuset blev för starkt. Jag fick åka hem samma kväll, som tur vad så slapp jag blodprov.

Dagarna fortsatte och jag gjorde misstag på misstag, allt jag gjorde blev fel, rykten skapades och jag blev utmålad på alla möjliga sett, men mina vänner stod där vid min sida i alla lägen och en dag så förändrades allt.

Kära dagbok.

Jag tror jag är kär, jag tror jag är kär igen på riktigt.


dreaming of a could be, and if i'll end up happy.

kryper ner nyduschad i en nybäddad säng i ett nystädat rum, love it


remember me, when the darkness falls.

godkväll!
mathias åkte hem för ett tag sen, umgicks med han för första gången på ett bra tag, så det va kul, vi fikade och snackade lite bara.
men nu har jag alldeles strax städat klart! äntligen är julstädningen av mitt rum snart klar.. ska bara torka golvet, sen hoppar jag in i duschen och kryper ner i en nybäddad säng och läser lite religion... imorgon är det redan fredag! skapligt skönt, drar och fotar några härliga grabbar som ska åka lite skidor imorn direkt efter skolan, så uppdateringen sker nog under skoltid och sen inte fören på kvällen antar jag, om jag inte gör något tidsinställt inlägg, we will see, men det va väl i stort sett allt från mig.


Felicia är en städtant.

Nu sitter jag hemma hos världens bästa felicia lööke ( det finns nog inte så många ) men nu ska jag se så slaven städar sitt rum   

häääj dååå // mathiiassss

who am I to say.

hej!
kom hem från gävle för ett tag sen, har varit på elevrådsföreläsning, skönare än skola iallafall... berättar mer om dett senare.
nu ska jag och mathias dra oss ner mot stan och fika, bara så ni vet... ha en bra dag/kväll.
uppdaterar mer när jag kommer hem.


♥ Dag 3 – Mina syskon.

ja... jag har ju dock inga syskon, men.. folk brukar fråga ''är du kusin med alla du eller ?!..''
så nu kan jag ju ta upp lite om dom när jag endå håller på.. så ni får något att läsa.

mina kusiner på pappas sida är:
David Sjökvist
Jeremia Sjökvist
Sofie Sjökvist
Sara Sjökvist
Jan-Erik Sjökvist
Daniel Sjäkvist
Johannes Sjökvist
Jhonny Sjökvist

mammas sida:
Lukas Jonsson
Fanny Jonsson

med jag kallas även mina ''låtsas kusiner'' för kusiner, så vi tar dom med:
Carl Hoftrand
John Hofstrand

och för dom som vet vem det är så är Jonas Carlström inte min kusin utan min mammas.


väääääldigt intressant inlägg

I will survive.

kom nyss hem, ingen blogglust alls, datorn åker av på direkten.
eric kommer hit en stund, underbart.. men som sagt, godnatt

jag ser upp till dig, jag gör allt för dig, jag fäller tårar för dig. det där va onödigt och det vet du.

.

cry bitch cry.

nu ska jag ta och göra iordning lite käk, sen bär det av på bandymatch med maja, kan inte träna, uscha mår inge bra så fort jag tänker på innebandy nu för tiden, jag vet inte vad som är med mig... måste få fason på det snart!

men nu ska jag som sagt ta och fixa nått att äta, sen städa(som jag fortfarande inte fått gjort...) sen drar jag mot göransson.


rast på montessori...



everybody's somebodys something.

sitter i klassrummet med emma, maja och linn, ska träna på våran låt till lucia, men självklart så kommer ju gulliga alexander och emil och våldgästar oss och sätter på ''hajen'' på våran TV... haha, så ja, nu ska vi sjunga medans dom sitter och kollar på film.. menmen.


'' inga datorer !''

kommer in i klassrummet, och det första man ser att SO läraren skriver på tavlan är ''inga datorer!''
så jag uppdaterar sen, nu ska jag som sagt.. ja, ha SO, haha, vi ska väl ha veckans nyheter.. slänger in en bild på mina från förra veckan, ganska snygga om jag får säga det själv.... ;)


♥ Dag 2 – Min första kärlek.

jag tänkte börja skriva dethär nu, med order från mina kära vänner emma och linn.. haha

men dethär inlägget kan ju bli ganska intressant, för jag vet ärligt talat inte vem jag ska skriva, så jag skriver om dom båda två...

år tvåtusenåtta blev jag kär i en kille, en kille som jag inte kunde sluta tänka på på cirka ett och ett halvt år, och vi blev tillsammans den 30/6 2008, men vi va inte tillsammans länge, men det var något med honom som fick mig att minnas och sakna, ja mathias, du kanske försått att det är dig jag skriver om, och du vet nog även om att jag tyckte om dig under en väldigt lång tid. men mellan han och mig blev det komplicerat, vi ''bråkade'' i nästan ett år och jag började glömma, det är ganska skönt på ett sett, men jag är glad över att vi har fått tillbaka kontakten igen och umgås!

men det finns en till pojke jag måste ta upp i dethär inlägget, och det är den pojken jag spenderat längst tid av mitt liv tillsammans med, vi va tillsammans i åtta månader och två dagar, han va det bästa som hänt mig och jag va verkligen kär, men saker förändras och vi började tjafsa om småsaker, vi bråkade eller tjafsade inte på fyra månader, men sen blev det för mycket istället, det blev jobbigt för oss båda att ha det så, så en dag så gjorde jag ett misstag som jag verkligen har ångrat många gånger, men livet går vidare och jag är bara barn.
det kommer många chanser i livet, och man får tusen chanser. livet är for kort för att slösa på att tänka tillbaka.
man får se det ljusa i det hela, trots att det är svårt vissa gånger.

tack för mig, hoppas ni har fått veta det ni ville om dethär.



inläggen blir så tråkiga utan bilder, så jag slänger in denhär.

it comes with time, but can't the time go any faster?

godmorgon alla underbara läsare !
idag är en ganska bra dag känner jag på mig...
dock lite försenad, men det skiter man väl i! då sätter man sig och bloggar istället, helt klart! haha
men nu har jag precis ätit frukost och ska väl börja fixa mig lite smått, får se vad det blir för VARMA kläder idag...
det är nå helt sjukt kallt ute nu ju.. usch

men ha en toppen dag, jag uppdaterar nog mer från skolan !

to the world you may be one, but to me you are the world



liten eric... ;)

trying, trying so hard

kom nyligen hem, har ''bussluffat'' med maja, vi åkte och köpte kakor sen hade vi ingen aning om vad vi skulle göra. det slutade med att jag åkte hem till eric och hon åkte hem, haha.
jag umgick med han en stund, kollade på the OC, härligt.
sen gick jag hem, och han följde med trots det härliga vädret.. snöstorm ju!... tycker synd om han..
men nu sitter jag här och ska snart bädda rent i min säng och sen ta en dusch, finns inget bättre än att va nyduschad och lägga sig i en nybäddad säng.. underbart!
uppdaterar mer imorgon


it's like teaching blue to a blind man.

kom nyligen hem, drog och solade med eric direkt efter skolan, skapligt skönt! somnade i solariet som vanligt... haha
men nu är maja påväg hit, vet inte vad vi ska hitta på, jag ska väl dra igen om mitt rum med damsugaren lite nu såhär till jul antar jag, måste ju ha lite fint iallafall... hihi, men ja får se vad den otrolgt varma kvällen bjuder mig och maja på.

så otroligt skönt att inte ha något att plugga måste jag bara tillägga! äntligen! alla redovisningar och prov klart, bara SO prov, men det är om typ ett bra tag, överlycklig!


gud va jag är sugen på att baka !.... får ta mig ett snack med maja när hon kommer,

♥ Dag 1 - Presentation av mig själv.

jag heter anna-maria Felicia Lööke, jag är född på gävle BB som dom flesta här, och jag är uppväxt i Jädraås, som för er som inte vet är en liten by som ligger bortanför kungsberg. när jag var två år skildes mina föräldrar och mamma flyttade till Sandviken där jag från två års ålder bott när jag nte varit i Jädraås varranan helg. för ett antal år sedan så flyttade min mamma till Storvik, eller lite utanfär storvik, rättare sagt Näs, mellan storvik och gästrike hammarby.

jag gick på brukets förskola, och jag är även uppväst på bruket, jag spenderade väldigt mycket tid hemma hos min gammelmormor som bodde där men hon dog för snart två år sedan.

när jag fyllde sex år så började jag på Sandvikens Montessoriskola  och här gick jag fram till jullovet förra året, då bytte jag till Söderskolan där jag gick fram till sommarlovet och efter det så började jag på Montessori igen.

dom flesta ser mig som en ganska glad tjej, enligt vad folk säger, men jag har ju mina dåliga dagar, jag har ganska hett temperament och jag är en rikigt dålig förlorare. och då menar jag verkligen riktigt dålig.. haha!

ni kommer att få veta mycket om mig när alla dom här punkterna blivit skrivna, så kika varje dag så vet ni nog ganska mycket om mig sen.


ganska gammal bild, men när jag endå håller på så kan ni ju få en bild av mig i mina fräknar.. haha

you know we are not the same.

nu drar jag mig alldeles strax mot idrotten, redskapsgymnastik.. vilket innebär stå på händer, och kullerbyttor och hjula... ojojoj hur ska dettta sluta, nog för att jag gått på gymnastik, but that's all in the pas tmy friend...


come to me, you are the world.

godkväll

idag har jag som sagt umgåtts med världens bästa brudar, haft det bäst, inte umgåtts med dom utanför skolan på jätte länge, så det va kul.
men efter dom hade åkt hem så gick jag ut och mötte eric, och nu ligger han här bredvid mig, så jag ska umgås med honom en stund, sen hoppar jag in i duschen, men jag orkar inte uppdatera mer idag, sov gott.



börjar från och med imorn

♥ Dag 1 - Presentation av mig själv.
♥ Dag 2 – Min första kärlek.
♥ Dag 3 – Mina syskon. 
♥ Dag 4 – Det här åt jag idag.
♥ Dag 5 – Min kärlek.
♥ Dag 6 – Min dag i detalj.
♥ Dag 7 – Mina bästa vänner. 
♥ Dag 8 – Mina passioner. 
♥ Dag 9 – En perfekt helg för mig. 
♥ Dag 10 – Det här hade jag på mig idag.
♥ Dag 11 – Mitt arbete.
♥ Dag 12 – I min handväska.
♥ Dag 13 – Den frisyr jag trivs bäst i.
♥ Dag 14 – Vad hade jag på mig idag.
♥ Dag 15 – Mina drömmar.
♥ Dag 16 – Fula ovanor.
♥ Dag 17 – Min favoritresa.
♥ Dag 18 – Min bästa födelsedag.
♥ Dag 19 – Något jag saknar.
♥ Dag 20 – Den här dagen för precis ett år sedan.
♥ Dag 21 – Min önskelista. 
♥ Dag 22 – Det här upprör mig.
♥ Dag 23 – Något jag önskar att jag gjorde mer.
♥ Dag 24 – Det här får mig att gråta.
♥ Dag 25 – Min skoltid. 
♥ Dag 26 – Mina rädslor.
♥ Dag 27 – Min favoritplats. 
♥ Dag 28 – Mina favoritskor. 
♥ Dag 29 – Mina ambitioner.
♥ Dag 30 – Om jag blev tvungen att byta utseende med någon, skulle jag byta med..


älskar mina brudar














älsklingsbarnen mina är påväg

just nu sitter jag i min säng och skrattar åt en rätt rolig konversation på facebook och det faktum att eric inte har nå internet..haha! förlåt eric ;)

men nu ska jag städa upp lite i mitt rum, sem kommer mina älskade vänner maja och emma hit och då ska vi ut och leka i snön, hihi, ha en bra dag allihopa, eller ja... eftermiddag.
upddaterar mer sen.


fill älskar sin lill


you know you're like an angel to me

nu ska vi ha NO redovisning, det kan ju bli intressant, hoppas för guds skull att det går bra, orkar inte se nå IG på betygen vid jul.


svenska lektion

dethär är vad vi sitter och kollar på...


if you've ever loved somebody put your hands up

godmorgon!

sitter i skolan med mina brudar nu, snart ska vi ha svenska.
hoppas att vi inte har någon redovisning eller något som jag inte har gjort bara.. haha!
men jag uppdaterar när jag har mer att skriva.

it's amazing how you can speak right to my heart without saying a word you can light up the dark.

.
.
.
 kom nyss hem från eric, den bästa som finns ska ni veta.
orkar inte uppdatera mer idag, godnatt



svar på tal

Anonym om look alike? knappast!:
Haha inte lik ett piss, hon är ju iaf fin..



svar: jag förstår ärligt talat inte vart man vill komma med sånna här kommentarer?
det är inte direkt så att jag har satt min blogg som startsida på alla datorer i hela sverige? den är ju helt frivillig att gå in och läsa eller inte.

meningen med livet är lustkänslan.

godmorgon!
haha jag vet att klockan är halv tre..

men jag vaknade vid elva, sen blev jag så sur på att amanda aldrig vaknade, så jag somnade om, sen vaknade vi runt två... halva söndagen borta då! haha

men ska fixa mig lite smått sen bär det av ut, ska kanske träffa andrea en snabbis, sen hem till eric tror jag.
ingen svarar på mina sms ?! blir lagom irriterad... men aja.
uppdaterar när jag vet mer, puss


sveriges snyggaste brudar, helt klart

you say it best, when you say nothing at all

kom hem för ett tag sen, nu sitter jag amanda och andrea här hemma hos mig med ont i fötterna.
eller iallafall jag och andrea, haha våran kväll har ju varit lite.. speciell, haha !
men senare under kvällen så gick vi och mötte amana sen gick vi hem till mig, och nu sitter vi här och andrea ska snart ''hem'', och amanda ska sova kvar här, men berättar mer i detalj någon annan gång när jag inte är så trött.
andrea halvsover bredvid mig och amanda är inte så pigg hon heller tror jag, men uppdaterar sen som sagt, godnatt

rock down to electric avenue

update: blev pinapple express istället, hehe

men jag kanske kommer hem sent ikväll, så bloggar nu, idag har jag först åkt hem till carro för att träffa miriam och andrea. sen gick jag andrea, carro och miriam till donken, fast när man kommer halvvägs och är hungrig som bara den, så ringer kära timothy och säger att jag ska komma till stadsparken och fota när dom åker, och snäll som man är så gör man ju det, yes!
sen gick jag till donken med tjejerna och jakob hade också kommit.
sen efter det så gick jag och miriam och mötte hålldin och thumb, och nu sitter vi här och har typ spelat fifa och nu kollar vi som sagt på pinapple express.
men jag uppdaterar nog lite senare när jag kommer hem endå.

hos hålldin

sitter hemma hos jesper med han miriam och thumb, nu ska vi äta fruktsallad, sen kanske kolla på film.
jag har vunnit mot lillshipley i fifa 11 också, känns ju rätt OK ! haha
men aa, nu ska vi kolla på den norska skräckfilmen ''hora'' haha !

the smile on your face let me know that you need me.

drar ut och möter brudarna, sen får vi se vad dagen bjuder oss på.

 

hon är vacker min lilla berit!

kärringen min hotar mig med att jag inte ska få nå kaffebröd.. va är det här !?


lalalala...

här går man runt i käket och sjunger för sig själv som ett mongo på jul låtar, över en månad kvar, grannarna måste tro att jag har slagit huvudet.. menmen, sånt kan man leva med!

snart ska jag hoppa in i duschen, sen spenderas dagen med bästa brudarna miriam shipley och andrea christina, underbart.



fan är man på bra humör så är man, varnar känsliga läsare, spela in upp det, bjuder på mina klockrena toner.. *host*


happy birthday honey

idag fyller en av sveriges härligaste brudar år, och jädraås stolthet helt klart.
vi har gjort mycket hon och jag.. allt från fastnas mitt ute i skogen i jädraås med hundspann till att ha varit med på existenz som dagens fjortisvideobloggare.. haha !

du är bäst i världen stumpan och jag saknar dig så det bara smäller om det!
vi måste verkligen ses snart



let them know we tried

godmorgon!
det är så underbart att få vakna och insé att man bara kan ta det lugnt, så jag ska väl försöka hitta på något att göra idag, sen hoppa in i duchen och bara ta det lugnt, sen ut, hoppas jag.

ha en underbar dag allihopa.


just nu utanför mitt fönster, intressant, jag vet!

svar på tal

det var någon som hade frågat vad det står på min handled på den här bilden, och jag ska säga att det ska så ''believe'' men jag insåg precis att det var felstavat ;)
men alla gör vi ju misstag, haha !


but they don't know me, do they even know you?

godkväll allesammans, he he he.

efter skolan så åkte jag och söt julia till valbo, va evigheter sen jag umgick med henne, så det va underbart, emn stressandet till bussen va ju inte lika härligt, usch vi ''powerwalkade'' snarare spranggick som idioter, gud folk som såg oss måste ha trott att vi hade nå fel i huvudet på rikigt, haha!
men sen när vi väl kom till resecentrum så va bussen självklart försenad, så vi fick stå och vänta och frysa ihjäl endå.
men sen när vi kom till valbo så gick vi och åt på sibylla, hihi. jag köpte inte så värst mycket idag, med tanke på att jag inte fått mitt nya barnbidrag än, men jag köpt en tröja och ett par örhängen, men sen så fick jag en blus av älskade julia också, för det är såhär förstår ni, att hene tvättkorg har ätit upp min ;) haha !
men sen efter många om och men så kom felix också dit, och snart där efter jonathane, jag har inte umgåtts med någon av dom på evigheter, så det va underbart det.
sen tog vi busse hem, och jag gick till eric.
vi gick till victor och umgicks lite med härligt folk & olle en stund också, sen gick vi hem mot mig, och nu sitter jag här.
ska snart krypa till kojs antar jag, så otroligt skönt att veta att man kan sova huuuur länge man vill imorn, och ingenting att plugga, vissa stunder är livet underbart.

åååh, insåg nyss att jag blödde näsblod.. sällan jag aldrig kan få ha någonting perfekt.. aja, hej jag heter felicia lööke helt enkelt..





bilder på inköpen kommer imorn!

not right now.


I just want you for my own, more than you could ever know.



sitter i skolan och pluggar matte med världens bästa brudar, matteprov om några minuter, får väl se hur det kommer gå...



I'm just a dreamer, who dreams of better days.

hej hopp, förlåt för dålig uppdatering.. eller aa, rätt dålig iallfall.
men idag så träffade jag amanda direkt efter skolan, så följde jag med henne och solade, fast jag solade inte, för jag kände inte för det idag bara. men efter det så gick vi till viking för hon skulle äta, sen kom eric dit och vi följde henne till enen, sen gick vi hem till han, tog det lugnt bara.
sen så åkte jag på teater, ´älskar allihopa, förutom möjligtvis silan dock.. henne älskar jag av hela mitt hjärta ! ;) haha.

men nu sitter jag här hemma och ska plugga lite till matteprov och spanska redovisning, ha en toppen kväll foket.





look alike? knappast!

jag förstår inte hur folk kan tycka att jag liknar Blair Waldorf från gossip girl.. inte likt på en fläck om jag får säga det själv..


tack mami


tears come streaming down your face, when you lose something you can't replace.

prov nu då, kommer gå åt fanders, omprov hej!


I belive, do you?

sitter och pluggar NO, har prov idag, kommer gå åt fanders ska jag säga... uscha.
men nu ska vi ha engelska, så jag uppdaterar kanske sen, hej


we R who we R, you know we're superstars


citerar patrick: ''är man dum, så är man''




I wanna lay down in a bed of roses.

sitter här i skolan med emma, vi ska ha set sen syv, uscha för det.. menmen, man behöver ju inte göra så mycket iallafall, hihi.
efter skolan så ska jag umgås med ebba, men det skriver jag mer om sen, puss

hahahahha här får ni en fin liten film.. undrar om vi har en rolig lektion ? ;)



jag: hahahha, va är detdär på mitt ansikte !?
emma: haha.. typ en hummra eller nå!!
båda: HAHAHAHHAH, va är det ?

last christmas I gave you my heart, but the very next day, you gave it away. so this year, to save me from tears I'll give it to some one special.

.
.
.
.
sitter i skola med linn, maja och emma nu, ovanligt? nej, haha! underbara dom brudarna.
men vi ska försöka hitta någon låt som vi kan sjunga på lucia nu, ni får gärna säga om ni har nå tips.





snart jul, underbart !

jag ville tro dom slitna orden.

godkväll!
idag efter skolan så drog jag och solade, emma och maja följde med och gjorde mig sälskap, sen vandrade vi vidare mot mig, träffade eric en snabbis också på vägen hem.
men när vi kom hem till mig så städade jag lite och så, sen ringer fanny och säger att hon inte kunde komma på träningen, och hon har min klubba, menmen jag fick låna av hanna, så det löste sig ju.
men träningen gick helvete... menmen, livet är inte lätt alla gånger.
nu ska jag bara ta det lugnt en stund, kom precis ut ur duschen.
sen ska jag plugga lite, har en hel del prov och läxor, så det ska ju bli vääärligt roligt..




hhaha.. ja, va säger man om bilden till höger.. tråkig engelska lektion ? haha!


hejhej sommar

kom nyss hem från dj17 träningen, gick skit ska jag säga. tänker inte skämma ut mig mer, så jag håller mig förmodligen till mitt lag ja!
men nu ska jag hoppa in i duschen, sen blir det update om hela dagen, ha det toppen!


ida fick stå för bilden, saknar henne så otroligt.

All I want for christmas is you.

sitter här och taggar julen med emma och maja, men nu ska vi ner mot jernvallen för jag ska träna, men jag uppdaterar ikväll, puss


never alone, always alone

kom hem för ett tag sen, har varit och solat med älsklings amanda, sen drog vi och fikade och snackade en del.
men jag orkar inte skriva mer invecklat en så, haha, förutom att jag älskar mandisen min och att vi väntade på enen på hennes mamma i en eeeeeevighet, hihi.

men nu ska jag äta nått, sen ut och träffa eric en sväng.
jag orkar inte uppdatera mer ikväll, så ni får kika mer imorn, puss


förlåt daniela, men jyskskjortan klädde dig verkligen, love u !




finns det någon sötare ?!


I need your love.

hej, sitter i skolan nu så klart, hehe, har nyss haft lunch.
sen gick jag ner till lärarrummer och fick veta att vi slipper sista lektionen, ibland blir man ganska glad på kära montessori.
men jag bloggar från älsklingsmajas dator nu, sitter här med henne och linn.
men nu ska vi strax ha svenska sen slutar vi, då drar jag till coop och möter upp amanda, sen drar ne ner på stan och solar och tar en fika, har verkligen jätte mycket jag måste snacka med henne om, så det ska bli underbart!
sen ska jag kanske träffa eric en sväng sen blir det nog hem och plugga...
men ha en toppendag allihopa, uppdaterar mer ikväll.
verkligen älskar majas bilder !

let's make this a better place, for you, for me, for us.

nu ska vi kika film.

kungfilmen...


puss


jul/nyårs kläder ?!

ja.. nu börjar det igen, dags att hitta klänning till jul och nyår...
Hade tänkt mig något svart, så det går att använda både jul och nyår.
man får väl ha något rött till på julafton för att bli lite ''traditionell'' haha!

tyckte rätt mycket om domhär, men dom va väl inte så värst mycket julkänska direkt, men that's life.


all I need is you.

godmorgon
satt alltså uppe alldeles för länge igår för att göra klart mitt teknik arbete, också kommer man till skolan, och det första man får höra är att läraren inte är här! då blir man ganska irriterad...
sen får man höra att det inte är nå hemkunskap, utan att vi ska ha SO och Svenska hela dagen istället, ååh värdelöst.
men aja, lektionen börjar nu.

update: kan nog bli en ganska skön dag endå, tre lärare på hela skolan, så sjukt härligt! dock får vi ju lektioner endå, men inte dom ordinarie.

I can still feel.

känns som att ögonen inta pallar mer snart... uscha för uppsatser kan jag säga er.
kommer nog inte uppdatera mer ikväll.
måste ju förstås tillägga att imorn runt tjugo i sju kommer malin hit och väcker mig tror jag, härligt.
aja, ha en toppenkväll, nu ska jag försöka sammarbeta med isaac newton, puss.


what if I really have a chance on you, I hardly dare to hope.

.

jag älskar dig pappa

hoppas du har haft en bra fars dag


lock out all feelings, don't wanna feel down.

kom ganska nyligen hem efter en rikigt lång och rätt långtråkig konfaträff, men mitt, gabriel och saras colage gjorde dagen grymt mycket bättre.. haha! ne men jag älskar faktisk dom flesta i min grupp trots alla utbrått jag kan få på er för att ni är så inåthelvete dryga.. hahaha.
men vi käka på american pizza place efter att ha suttit i kyrkan i typ två timmar, ska säga att mat aldrig har varit så gott.. haha!
men ja, nu ska jag ta tag i två uppsatser som ska vara klar imorn, så sara, när du ser dethär, hör av dig ang. teknikuppsatsen!
men när dom är klar så ska jag väl städa rummet, sen får vi se om bella, marre och malin kikar förbi en stund kanske.
men ni får ha en toppen kväll.






we walk this road together.

08.07, går upp och släpar mig till kyrkan.

nobody said it was easy, noone ever said it would be this hard.

.

every rose has its thorn.

kom nyligen hem, spenderat kvällen mer eric, kollade på dear john, orkar inte skriva nå mer, föruton att sebbe hemsén ska ha stryk, hörshej.

ne men nu ska jag väl byta om och tvätta bort sminket, sen blir det sängen som gäller, imorn blir det upp tidigt för konfaträff, härligt... känns inte sådär jäääätte lockande om man säger så.


let's make this something worth remembering.

förlåt för otroligt dålig uppdatering!
men jag flyttade alla sakerna till pappa och så, och sen åkte jag hem till eric, vi gjorde väl inte så värst mycket först, snackade bara, sen åkte jag på träning, gick skapligt trots hjärnskakningen. sen efter det så gick jag till eric igen så kollade vi på mirrors, va skapligt rädd när jag kom hem för min dörr är typ som en spegel.. haha aja.

imorse gick jag upp vid nio för att spela match. vi spelade grymt bra första två, sen tredje perioden vart det väl lite sämre, slutade med förlust mot ggik med 4-2, men vi gjorde en bra insats. jag kämpade på så gott jag kunde trots hjärnskakningen som envisades ibland så jag fick avbryta korta stunder, menmen.
men nu ska jag äta, packa upp lite och sen bär det av mot eric, hoppas alla har en toppendag.


fick bli en bild på fräna grabbarna från idrotten igår.

ooh you sexy baby, you drive me crazyyy


it's to much, and to much got me going insane.

ja det va den snön de...
härligt med regn och plusgrader, nu när man äntligen trodde att rikigta vintern skulle komma så man iallfall kunde åka skidor, men nej då, nu ska allt försvinna igen... härligt !


ít's like wishing for rain, as I stand in the dessert.

hej
sitter i skolan nu, börjar må illa igen.. usch och fy för det.
hoppas det blir bättre bara.
ska snart ha matte, det är ju lite sådär.. jätte tråkigt.
men efter utveckligssamtalet igår så fick jag mig en tankeställare, så det är väl bara att ta tag i dethär nu inför första betygen och hoppas på det bästa.
det är disco i korridoren också, för en lampa är trasig.. stör mig ganska skapligt på det ifall ni ville veta.
men efter skolan så ska jag till pappa och va där i två veckor, så det blir sandviken för mig ett tag.
men sen ska jag umgås med eric och träna idag hade jag tänkt.
får ta det lugnt på träningen, med tanke på att jag egentligen inte får träna.. menmen, får göra det bästa av saken.
ha en underbar dag, uppdaterar mer senare.


saknar fakiskt sommaren ganska skapligt vissa gånger, tänkt va skönt att kunna gå runt i shorts...

a drop in the ocean a change in the weather i was praying that you and me might end up together

.
.
.
.
hoppar in i duschen en snabbis, sen ska jag nog ta och fixa naglarna mina som ser ut som jag vet inte vad, också ska jag fundera lite på hur det blir, ni ska få svar så snabbt som möjligt på om jag ska lägga ner den eller inte, men ha det br så länge.


short short hair...


behöver era åsikter.

jag funderar på att lägga ner min blogg.
hehe.. helt plötsligt så kändes det bara så, men vad vet jag, kanske bara känner så tillfälligt,
men vad tycker ni?

dom kommer ångra allt dom gjort, den dagen dom slutar, du är en vacker person, allting handlar om avundsjuka.

.

god damn you're beautiful

- Chester See
kär i låten.


this is what we got, and what we got is gold.

kom hem för ett bra tag sen, har ätit osv.
nu ska jag nog ta tag i städningen.

men efter utvecklingssamtalet så träffade jag världens bästa eric, som även fyller år idag, så ett stort grattis till honom.
men sen så åkte jag hem till älsklingsamanda och hämtade mina lösnaglar som har varit där ett bra tag.
men nu ska jag ta tag i städningen av mitt rum, sen ska jag ta en lååååång dusch, sen blir det nog ansiktsmask och grejer och sätta mig och läsa lite cosmopolitan, kan inte bli bättre, hoppas ni har haft en toppendag.
jag är överlycklig för att mitt illamående inte blir värre, nog för att det är kvar, men det blir inte värre!


my life is brilliant, my love is pure. I saw an angel, of that I'm sure.






spåkulan


I can't walk away.

ja... jag hade ju tänkt att jag skulle vara på fötter runt tolv.. men det blev ju inte så..
så här sitter man i sängen med illamåendet fortfarnde kvar.. usch säger jag på lätt hjärnskakning!
orkar inte berätta så mycket om gårdagskvällen, säger bara att jag inte mådde så bra.
men jag måste försöka få i mig nått att äta nu, ingen matllust har jag heller.. sjukt jobbigt, men någonting måste jag få i mig iallafall.
sen om några timmar så bär det av mot skolan och ha utvecklingssamtal, gud va roligt..... usch, nu blev jag nervös också.. men aja, får hoppas på det bästa.


his beauty got me in a trance.

jag vet att det är många av er som undrar vem det är som jag tycker är så vacker, men då kan jag erkänna, att det tänker jag inte berätta för er, inte på ett tag iallafall, be patient.

I give you this song, without any words, hope you understand.


lite bilder som sammanfattar min dåliga uppdatering.






I can't turn back time, can't make you mine, but I can try moving on.

nu har jag suttit och tittat på dethär blinkande strecket för länge, så nu tar jag tag och skriver, trots att jag inte har någon lust alls.
min dag har väl dock inte varit så jätte fyllld av lycka, om man ska säga så.
i skolan så fick jag en snöboll/ispärla i bakuhuvudet, det hela slutade med att jag spydde ett antal gånger och har inte kännt mig rikigt på topp... så dom antar att det är någon slags lätt hjärnskakning, men dom man får väl hoppas på det bästa, med tanke på att jag verkligen vill komma igång med träningen nu, så det här va inte alls kul...
men efter skolan så träffade jag eric en snabbis, pratade lite med han, sen tog jag bussen till maja.
vi gjorde väl inte så värst mycket, tog det ganska lugnt. sen åke vi till jernvallen för jag skulle ju då kolla på min träning, usch .. det värsta som finns.. man vill bara in på plan och spela.. menmen, efter ett tag mådde jag så illa att mamma fick hämta mig.. och nu ligger jag här och bara hoppashoppashoppas på att spykänslan ska gå över...



mjo.. ganska seriös tjej.. --->

everyday, everynight, a wanna see you baby, stay by my side.

sitter i skolan med bästa brudarna, ska fixa lite på saras blogg nu, sen har vi  no.
men jag har både min dator och min laddare hemma och jag sov hos ellinor inatt som sagt.
så min telefon håller på ladda ur och jag lånar saras dator, hihi.
ja men snygga tjejen nr1, ok?! hahaha, idomin<33333333333
okej.. inte på seriöst humör, puss

so damn beautiful.

godkväll alla söta, idag har snön äntligen fallit för att stanna! hoppas jag...
men snöstorm va väl inte det skönaste kanske, men sånt är livet, fungerar så länge man står kvar på jorden.
men efter skolan så va jag ju som sagt med på konferansen och rundvandringen i det som ska bli kulturskolans nya lokaler och vårat nya kulturcentrum, ska bli skönt att äntligen få nått nytt.
sen kollade jag på dj och damernas träning för att elli skulle träna, sen väntade vi i evigheter på jernvallen, men tillslut kom vi hem till henne, och nu sitter vi hos henne, jag ellinor och hanna, vi kollar på step up och har precis smällt i oss två pizzor på cirka fem minuter, men alla bilder och filmer osv. från idag, kommer alltså ut imorn, för jag sover kvar hos ellinor med hanna, men ni får ha en toppenkväll allihopa.

här får ni några jätte söta bilder från tidigare under läsåret, haha...




looks like an angel, walks like an angel, talks like an angel.

nu är det hög tid för felicia att äntligen hoppa in i duschen, sen går jag och lägger mig och drömmer om världens finaste pojke.


roligt? nej

Vad har du för bakgrund? jag och maja
Ringsignal? vanliga sonyericsson
Hur mycket batteri har du kvar? väldigt lite
Vem ringde du senast? sara
Vem ringde dig senast? mamma
Vad står det i ditt 5:e mottagna SMS? : ''gå och duscha nu då! :o ''  hahahah, snällt....
Vem skickade ditt 12:e mottagna SMS? kan bara kolla konversationer, men jag tar någon random konversation: viktor jonasson
Vad står det i ditt 8:e mottagna SMS? haha glöm;)!
Och vad står det i ditt 32:a mottagna SMS? ringer dig lär säga en sak
Har du något utkast? ja
Vad är ditt rekord i snake på din mobil? har det inte
Vem är på plats 13 i din telefonbok? Amanda Dahlström
Vad har du för kontakter som börjar på S? sabine johansson, samuel shipley, sandra hansen, sara jonsson, sara stenbäck, sebastian lundgren, silan badikanli, simon lundin, sofi pousette, sofia wikström
Hur många sms har du skickat, sammanlagt? kan inte kolla de
Vad står det i dina påminelser?''boka biobiljetter!!!!''
Har du privat nummer just nu? nej

It's every girls godforsaken right to be loved.

nu blir det duschen, sen raka vägen till sängen antar jag.
imorn äre jätte skän dag, bara idrott, sen någonting, sen efter lunchen drar jag till folkethus, så jag och sötelin får ju en ganska härlig dag, hihi.



älskar min charmander.

ung & bortskämd.

mamma ringde nyss, sa åt mig att sätta på ettan, hon tyckte att jag skulle se det, och va äre man ser när man sätter på ettan, jo ett program som heter ''ung & bortskämd'' tack mamma....

men jag ska väl kika lite på det nu, verkade intresant, men ska plugga också, sen duschen, men jag uppdaterar senare.

puss

Saturday I love you like gold, Not like the Monday, you pass like a ghost.

nyligen hemkommen från en ganska skön första dag efter lovet.
under sista lektionen så kom eric och victor till skolan, och dom är ju så söt när dom har gått på skolan i flera år, men är rädd för lärarna.. haha, men aja, nog om det.
efter skolan så gick jag med några av mina älskade teaterfreaks till folketshus, för imorn ska vi guida mass människor runt i kulturskolans nya lokaler, ojoj, hur ska det gå, pressen, politiker, tv4.. jaja, jag och sofi kör på våran tegelvägg!.. nog bara vi som fattar, hihi.
men sen efter det så träffade jag eric en stund, prata med han lite, och sen kom mamma.
åkte med henne till valbo och köpte jacka, väska och mascara osv. tack mamma!
sen åkte vi hem till mamma morbror som fyller sextio idag, stannade där en stund, sen åkte vi hem.
och nu sitter jag här och ska plugga lite, sen ska jag hoppa in i duschen, hoppas alla har haft en toppendag, puss


hihi, inge smink på mig, så det kan vi ju skippa att kolla på, all the fokus på jackan, och den ser enligt mig bättre ut i verkligheten.. hehe.


haha! gjorde den vänstra bilden mindre för att den skulle va lika stor som den andra, slutade med att jag såg ganska kort och ganska bred ut.. menmen, sånt är livet.


keep it going.

elevensval är ganska skönt, har nyss haft hemkunskap, jag och sara gjorde världens finaste låda.. kommer bilder sen.
men nu sitter jag i cafeterian och kollar på last song med sötungarna ellinor och julia.
sen blir det engelska med bror min och joel, haha.



ursäkta för bilden, men jag knäppte ingen annan i morse tror jag.

be damn proud of me.


why are you just everywhere I look, just let me be allready.

godkväll.
kom nyss hem från en härlig dag med härliga g-rabbarna mathias och felix.
tog tre bussen in, så åkte jag och mathias först upp till kyrkogården så och tände ljus för min älskade gammelmormor.
sen åkte vi till viking för att jag skulle äta.
sen sa felix att han hade kommit till sin pappa, så då åkte vi dit.
kolla typ psykfilm inne hos pontus, blir man förvånad att grabben nästan bara har sånt på datorn...nej. haha
en tog jag bussen hem och nu sitter jag här, ska snart stänga av datorn och krypa ner i sängen, för imorn är det skola igen, gud vad härligt. fast?





my love, äntligen tillbaka!

All of the things that I wanna say, Just aren't coming out right.

tårarna faller när jag läser det här.

http://soetlittelb.blogg.se/2010/november/jag-skriver-for-dig.html#comment

dancing with the stars

godmorgon!
eller... god dag.. hehe!
vaknade bredvid linn stumpan, nu ska jag försöka få tag på drygfan som inte svarar, dock inte linn.
men aa, jag uppdaterar mer senare, och jag tänkte bara tillägga att jag tycker att det är jätte kul när folk gillar min inlägg, om ni lagt märke till att man kan göra det nu... hihi, ha en toppendag och jag är överlycklig, för statistiken bara ökar! keep it that way gott folk, puss

bilder från igårkväll


nobody is perfect, we live and we learn it.



jag har älskat dig isabell, sen dag ett, sen vi satt i din säng och skrattade och grät om vartannat, sen vi va ute och gick i vallhov sent på kvällarna och satt ute och pratade och tyckte vi va så häftiga med rastabyxor och scarfen uppdragen över näsan. jag har delat nästan allt med dig i två års tid, men alla förändras, jag bad inte om dethär, jag bad inte om dina hårda ord när jag redan sjunkit till botten, jag behövde verkligen inte det.
du va den vännen jag önskade kunde bara finnas där och säga ''felicia vafan, det här va dumt gjort, men nu tar vi tag i dethär tillsammans och gör det bästa av saken'' men istället slängde du ur dig saker som du visste att jag ångrade, saker du vet att jag mår dåligt av att höra, och det gör så inåthelvete ont, jag hoppas du förstår det.
för du har alltid varit som en syster för mig, och sånna nära vänner ska förstå varandra, jag erkännde att jag ångrade allt jag erkännde att jag bettet mig som en idiot, men du slutade inte, och det sårade mig så åthelvete mycket ska du veta, och jag vill att du tänker efter, för jag vill inte bli sårad en gång till, så om du menade allt du sa till mig, så kan jag klara dethär på egen hand.
för du är en underbar person och har alltid varit, men vi har haft svåra situationer, men när man sjunker lägre än till botten så stannar det kvar i hjärtat ett bra tag, jag blev glad över dethär smset isabell, men jag bad aldrig om det här från början.


not a want but a need.

har som sagt varit på bio med linn idag, saw 3D, ja... va ska man säga om den filmen, gillar du att se folk gå av på mitten så är det något för dig.. annars va den enligt mig ganska kass.
men sen missa vi precis bussen, så vi fick vänta cirka två timmar, det är ju alltid kul.
min telefon laddade ur också, om ni undrar varför jag inte svarat vissa som smsat.
men det blir tidig kväller för oss, eller ja, vi ska väl mysa till det med ansiktsmask och grejer, underbart.





all day long, just keep on singing the same old song.

om det inte står hur länge ansiktsmasken ska va på då?
har haft den ett bra tag, jaja, får väl hoppas på att ansiktet inte ruttnar bort bara..

men nu ska jag ner och äta lite mat, ni kanske vill veta vad jag ska äta? det kanske låter gott!
ha det så kult så länge!

bjuder på dom, och ja... det ser lite stelt ut, och det är det också ska jag tillägga, nog dags att skölja bort dethär nu..


I can't help it, it's just one of those days, when everything is just perfect!

hej!
jag är på toppenhumör!
har nyss varit ute och hjälpt mamma lite med höststädningen på gården.
nu har jag precis städat ordning lite i mitt rum, och tänt doftljus.
klockan är ju bara halv två, så jag hinner slänga på mig en ansiktsmask och varva ner lite också, gud va skönt!
sen bär det av mot gävle och kika saw 3D med linnsan och kanske daniela, toppen!
men jag uppdaterar innan jag åker, puss


don't know why I'm still searching, I don't know anything, at all.

nu ska jag pallra mig upp ur sängen, ny dag nya krafter.
ska hjälpa mamma lite i trädgården, sen blir det gävle med bästa bruttan i världen.







ni får tycka exakt vad ni vill om att jag la upp dom där inläggen på min blogg nu, skiter i vilket.
jag vill bara säga att jag blir så otroligt jävla lycklig när jag läser sånt här, tänk att det finns så otroligt underbara människor på denna jord.

Rebecca Carlström

den här bruden, hon är k u n g, bara så ni vet!





www.rrebeccacarlstrm.blogg.se

you're a song I love to sing.

nu säger jag godnatt och hoppas på att alla tagit sig tiden att läsa inlägget neranför.
imorn ska jag ha en toppen dag med en av världens underbaraste person linn halvarsson, och inte tänka mer på det här.

godnatt och sov gott.


vill bara tillägga, att hur mycket jag än kan hata dig mamma, så är du fortfarande något av det bästa jag har.




.

min kväll blev inte direkt som planerat.

kom ut ur duschen, tänkte sätta mig och lyssna på musik och bara ta det lugnt.

men nu ska ja förklara för er som inte vet hur det ligger till, det som står på den där gossip bloggen är inte sant, jag har varken legat med pontus ågren och absolut inte viktor larsson, det som stod om viktor jonasson är dock sant, men det är väl endå lite ointressant och helt värdelöst skvaller med tanke på att vi va tillsammans.

sen lite om några av mina vänner som helt plötsligt vänt sig emot mig.
jag bytte profilbild på facebook, och helt plötsligt var det jätte kul att kommentera, jag förstår mig inte på er som måste klaga på hur andra ser ut jämt, fanny karlsson, du är en underbar människa, men jag orkar inte med ditt klagande, det gör så jävla ont när folk klagar på hur man ser ut utan anledning... bella olsson, en av dom som stått mig närmast, kom även hon till mign idag och började klaga, när jag mådde som sämst, jag orkar inte allt, och bella, jag vill att du ska veta, att saker jag gjort är jag inte stolt över, men du vet ingening om mig längre och jag vill därför inte att du ska klaga, någon dag kanske du får veta grunden till det hela och då kanske du förstår.
jag tänker inte långt nu för tiden och jag har svårt att säga nej, men när du helt plötsligt slänger ur all skit du bara kan tänka dig mot mig när jag redan har tusen andra saker att tänka på, då är det som att sparka på någon som redan ligger, och det är enligt mig bara helt onödigt, om du vill  klaga, så gör det när jag har orken att försvara mig.
jag är fullt medveten om hur jag såg ut på halloween, men alla är vi inte änglar alla gånger. och saker som slängt ur mot mig idag är saker som jag endast sagt till vänner jag litar på, och det är jobbigt när sånt vänds emot en.
och bella du ska veta att jag aldrig har velat gjort något för att få dig att tycka såhär om mig, jag har inte valt min egen väg ett tag utan bara gått och inte tänkt på vart jag hamnar, jag har tagit felsteg, allt för många, och det har gjort att jag har förlorat mer än du tror, så jag hoppas att du kanske någon sag tänker efter och kanske vill ta reda på mer innan jag får en till utskällning.
sara jonsson, min ängel, min underbara vän som får mina skoldagar till någonting som är värt att gå till, du har gillat isabells kommentarer och även slängt in en och annan själv, och jag vet inte vad jag har gjort dig som får dig att göra det, men  jag kanske är värd det, jag antar det eftersom ni ger mig skiten, jag tar emot det jag själv tycker att jag är värd just nu, resten kommer jag alltid bära på, jag hoppas ni förstår att alla ord ni säger går rakt in i hjärtat och stannar där, men jag antar att det är det ni vill.
och fanny, jag vill också be om ursäkt för allt jag slängde ut mig mot dig, det va idiotiskt och omoget och jag säger förlåt för det, jag tänkte inte och orden bara kom.
ida högman, jag är så jävla glad för att jag känt dig hela mitt liv och för att du fortfarande känner mig, jag är så otroligt tacksam för det.
alla mina vänner som finns här med mig hela tiden trots att jag förändras, livet är en bergochdalbana och vissa gånger kommer stupet, men man måste falla till botten för att sedan kunna kämpa hela vägen upp igen, visst?

att en sån här sak kan ske pågund av något som någon fått för sig och en bild på facebook, det är sjukt, och jag förstår er delvis, för jag har förändrats till det sämre, men jag ska bättra mig det lovar jag.

jag fick nyss reda på att mer saker har spridits, men snälla, kan ni bara tänka på att om det är mig ni vill såra, så tänk på vad ni säger, för det är inte bara jag som får ta skiten för vissa saker.

jag hoppas att ni har orkar läsa, för dethär är några väldigt få saker som jag vill att folk ska veta nu...

ja men bättre kan det ju va.

ja... alldeles nyss lekte livet.

kommer man upp, massa folk som har skrivit, och va får man se när man går in på gossip bloggen, jo, så otroligt mycket lögner så det smäller om det, herregud, vafan äre här, det är tamefan patetiskt.

who am I to say you need me.

har så sjukt tråkigt, så nu går jag ner och duschar, med mina rosa&vita pyjamasbyxor PÅ.



när jag ser dig ser jag bara vad jag förlorat.

bilderna kommer upp på facebook.

nu ska jag och min ben&jerrys sätta oss och kolla på toy story!



once in a lifetime means there's no second chance.

ja, idag drog det igång, snart får sandviken äntligen en egen skatepark.
men dock lite pinsamt att bli intervjuad, menmen, sånt skiter man väl i, ellerhur Malin ? ;) haha
men jag har haft en underbar dag med värdlens bästa människor.
först så va vi som sagt och hjälpte till osv med nya skateparken som ska byggas.
sen fick vi för oss ett gäng att dra in till gävle, så det gjorde vi, men jag orkar inte berätta i detalj, men tack för dagen, den har varit underbar.



kommer mer i GD imorn, men här är nått iallafall:
http://gd.se/nyheter/sandviken/1.2473483-skateboardakarna-far-park-i-sandviken

I left the two that once meant the most, and they both belong to her now.


this tired girl is going to sleep now.

putting my heart back together.

kom nyligen hem, efter en rätt så härlig dag med massa underbart folk.
dålig kvalité på bilderna pågrund av sånn otroligt dålig blixt, måste fixa ny blixt och nytt objektiv, men jag är ju så snål av mig, så jag får aldrig för mig att köpa det...
men några bilder håller just nu på laddas upp på facebook, tar så lång tid att lägga upp på bloggen, så ni får kolla på facebook: Felicia Lööke  tveka inte att lägga till mig som vän, men aa, ni får väl hoppas på att jag accepterar, haha.
men mitt humör har väl kanske dock inte varit på topp idag, men sånt är ju livet...

men vissa stunder får man helt enkelt bara bita ihop!







det va några smakprov, men asså, tog bara några bilder som låg i mappen, men kolla facebook tycker jag helt klart.

never let you down.

ja, snart bär det av mot sandviken för att se årets Sandviken City Railjam, härligt det, halloween på stan brukar ju va rätt mysigt, får hoppas på det iår också, blir bästa jullan jag går med iår, och kanske felix, vet inte rikigt, äh, det löser sig, men ni får ha en toppendag.


just in time.

godmorgon!

ellerj jag har varit vaken ett tag, men inte orkar blogga.
men snart ska jag väl ta och släpa mig ner till duschen antar jag, så jag vaknar upp lite.

haha sitter och läser nya gossip bloggen om oss i gästrikland, det är ganska skrattretande att det är dessa saker hon skriver om, då jag själv anser att det finns så mycket intressantare, jag menar, vad är det för intressant med Saras änglar tillexempel? tycker bara personligen att det är en härlig sak att göra, menmen, alla tänker vi ju olika.
men kika in på den vettja, kanske kommer något rikigt intressant någon dag.

www.fuckingossip.blogg.se





.

I still miss you, but not like I did before. the intense aching I felt isn't there anymore. I still whisper your name, though not as often as I used to. not it may be once before the day is trough. I still hear your voice replaying in my mind, but it's fading now. soon, silenece I will find. I still long for you, to feel your touch, but it's not like before, I don't dream is as much. I still think about you and wonder how you are, but my feelings have changed and they don't go as far. I still feel you sometimes, maby you're thinking of me or maybe it's just a little memory of how it used to be. I still love you, but it's just not strong because I'm letting you go now, so we can both move on. you still have a piece of my heart because I always feel you here. now I'm hoping and praying that that, too, will quickly disappear. this will be my last goodbye, I've nothing else to say. everything I felt for you, can now just fade away.

känslorna man gav, kärleken finns kvar.

godkväll!

kom nyligen hem, har varit med min kära vännina linnea idag, super!
men vi va först i gävle och kika lite, sen drog vi till donken och sen på bandy, och sen hem till henne, haha jag är inte på blogghumör, vilket kanske märks... haha, men aa, ha en toppen..natt, haha.


ehm...ja, musiken blev dock inte med, men äh, ha lite fantasi.. haha!

spåkulan


denna varma sommardag.

ja, lite update, det blir gävle, men dock med världens mest saknade lillasyster.
men jag uppdaterar mer sen, puss


tyckte liksom att vädret stämde lite med den här bilden på oss... haha, jag ser gulligt borta ut...

let's make the best of what we have.

godmorgon!
vaknade nyss och ska snart med bussen... eller, om en timme, hihi.
men idag ska jag äntligen få träffa saknade sötan Liza, sen bär det av på träning.
men håll utkik, man vet aldrig när jag slänger in inlägg, hihi, puss


let's run away, back to yesterday.

kom hem för cirka en timme sen, kom upp oå rummet och såg att min mamma städat hela mitt rum, blir man lite överlycklig då!
men idag spenderades dagen tillsammans med en otroligt saknad vän felix, länge sen jag va med han, så det va kul.
men nu ska jag va så tråkig att jag inte orkar skriva mer, hihi, ha en bra kväll/natt




winter

- joshua radin ♥


I should know who I am by now
I walk the record stand somehow
Thinkin' of winter
The name is the splinter inside me
While I wait

And I remember the sound
Of your November downtown
And I remember the truth
A warm December with you

But I don't have to make this mistake
And I don't have to stay this way
If only I would wake

The walk has all been cleared by now
Your voice is all I hear somehow
Calling out winter
Your voice is the splinter inside me
While I wait

And I remember the sound
Of your November downtown
And I remember the truth
A warm December with you
But I don't have to make this mistake
And I don't have to stay this way
If only I would wake

I could have lost myself
In rough blue waters in your eyes
And I miss you still

Oh I remember the sound
Of your November downtown
And I remember the truth
A warm December with you
But I don't have to make this mistake
And I don't have to stay this way
If only I would wake



I remember the time.

kom nyligen ut ur duschen, ska försöka hitta någonting att ha på mig, just nu sitter jag i stor tröja och mjukisbyxor, så otroligt inte jag som man kan komma.


Never should have let you go.

hej!
förlåt för den dåliga uppdateringen igår.
men som sagt så va jag på sandhack, va väl ganska trevligt senare under kvällen, men jag måste bara varna er, ha aldrig på er ett par Dr.Martens, så länge ni inte är säker på att ni INTE ska till ett lan... haha!
men sen gick jag isabell alex och robin till donken, lite halv jobbigt sådär.
men jag orkar inte skriva så mycket mer om gårdagen.

men nu ska jag hoppa in i duschen, sen får vi se vad dagen bjuder på, har sån otrolig huvudvärk att jag tror jag svimmar av snart... uscha, men jag uppdaterar nog snart igen, ska försöka få in en dagen outfit idag också hade jag tänkt.


sh

ja, har man inget liv så hamnar man vid erics dator på sh.
uppdaterar kaaanske senare, puss

gårday!

ja.. jag visste inte om jag skulle skriva på svenska eller engelska, så va tusan, svengelska!

men igår så åkte jag in till sandviken, gick hem till emma, slutade med att jag fick hjälpa henne att städa upp efter en spårkväll, och följa med och be om ursäkt till grannar, och sen drog vi till donken och käka, orkar inte skriva så mycket mer, hihi.


ja hon där till höger ville ju bara meddela er om att hon bjuder på den bilden, hihi

Dr. Martens

sofi här har du mina, dom är dock väldigt slitna och har stått i en garderob ett bra tag, kanske dags att ta fram dom, men jag vettetusan om dom hissas eller dissas på felicias fötter..
men mina var dock dom med klackar sofi, menmen.




RSS 2.0