GODNATT


mina presenter


dethär är det jag fick av min underbara pojkvän. på presentkortet är det 400:-

jag har också fått:
moppe och moppe hjälm
fyra filmer
ett fint ljusatangermang
massa blommor
pengar
två tröjor
ett armband
gym kort
innebandyklubba
presentkort
floor bag(om det nu heter så)
smink

jag vet inte om jag har glömt något? sjukt nöjd iallafall!

ett ord: KUNG


NEW IN






och även den vita bhn som jag har under linnet.


I GÄVLE STAD MED SNYGGINGEN SJÄLV


snart dags för sista lektionen

nu ska vi snart ha helklass teknik, sen slutar vi. då åker jag och Rebecca in till Gävle en sväng och käkar max oxh kikar runt lite där, men alla får ha en toppendag så hörs vi mer ikväll om jag inte slänger in något mobilinlägg eller tidsinställt.



peddofilfelicia...

fokuserad tjej som är stolt för att hon lyckades göra en bubbla med ett Extra tuggummi....

when I met you my heart went knock knock.

sitter här med sara, linn och maja.
jag och sara sitter och lyssnar på justin bieber, kan ni förstå? JAG lyssnar på justin bieber... men jaja, saker ändras med tiden, den femton år gamla felicia kanske tycker om honom? men hoppas inte för mycket.

men nu ska vi snart ha spanska, usch och fy säger jag bara.


tack för alla gratulationer!

släkten åkte precis, så nu tar jag och eric bussen till sandviken så sover jag där, så inge mer uppdatering ikväll, men jag har haft en underbart fördelsedag, hoppas alla har haft det bra!

dagen rullar på

ja.. brudarna åkte nyss och nu har jag jätte bråttom! så varför jag bloggar vet jag inte, nu måste jag städa mitt rum och baka tårta, vi får höras senare, eller jag kan slänga in lite kort vad jag fått och lite mer detaljrikt senare, men jag har fått
ett fint ''ljusarangemang''
en stickad ''koftluva'' (av shippy såklart) och ett armband
smink
2 filmer - titanic och wild child
ny innebandyklubba
200 kronor
och sist men inte minst MOPPE och moppehjälm!

dom kom in och sjöng jätte gulligt för mig imorse med tårta och grejer, så söta så!

men snart kommer släkten... så nu måste jag börja göra mig i ordning och så vidare!



fick inga fler bilder imorse. och JA min vägg är fin! okej!?.. jag ska måla klart när jag orkar.....

ja... då va man femton.

vilken skillnad jag känner! jag känner glädjen av att äntligen få cykla utan cykelhjälm och hoppa i säng när jag vill!! ja!... eller?..
ne men det är ju helt okej att vara femton!

har iallafall haft en underbar kväll och natt med brudarna, nu ligger miriam här bredvid mig och dom andra sover i rummet bredvid.
vi har snackat, kollat på film, ätit, jag och shippy har gjort tårta, min kära vän miriam har underhållit oss med charader, ''så ska det låta'' och massa annat. vid tolvlsget blev jag attackerad av galna huliganer med tutor och farliga serpentiner... och sen fick jag besök av den kända sångaren ''mirjamovic'' (och nej, miriam kom inte på något bättre....) vi har även haft ansiktsmask och hårinpackning osv. men jag låter några få bilder tala för resten av natten och med detta så säger vi godnatt, är ju en dag efter sömnen också.







nu kör vi tjejer!



jag ska ha en underbar kväll, hoppas ni också har det.

you look at the world with your smiling eyes.


till dom närmsta

jag måste få göra en sak klar!
ni som inte ska till mig ikväll, ta det absolut inte personligt, jag fick absolut inte ta hit många och dom som kommer är dom jag umgås med och träffar mest, det finns så otroligt många som jag skulle vilja bjuda... sofi.. miriam osv. men jag kan inte bjuda fler hur gärna jag än vill, så snälla ta det inte personligt! älskar er allihopa det vet ni.

jernvallen

drar mig mot jernvallen nu, vi hörs senare!


I won't let the sun go down on me!

stressar runt med träningsvärk

just nu så håller jag mellan mina ord här på springer runt och plockar upp kläder och ska snart hämta damsugaren, sen skura golvet och fixa massa annat, och fixa mig själv för den delen... sen vid kvart i elva åker vi till sandviken, ner på intersport och kikar lite på present och sen ner på jernvallen för att stå i caffeterian i fyra timmar.
efter det så hämtar vi upp brudarna sen åker vi hem till mig, får se om det blir mycket uppdatering ikväll, skulle inte tro det, så ni får ha en toppendag allihopa.


risigaste bruden is in the house!

tävling

jag är med och tävlar om ett presentkort på 500:- hos JFR.se.
hur snygga smycken som helst!



sista veckodagen som fjortonåring snart avklarad

känns underbart!
har haft en skön men ganska jobbig dag, kommer ta på vaderna bland annat. men sånt får man tåla.

när jag kom hem efter att ha varit på träning och handlat vääldigt mycket saker, så hoppade jag raka vägen in i duschen, har aldrig varit så skönt att duscha! kikade lite på let's dance och parlamentet också.

men nu ligger jag i sängen och myser med min kissemiss, ska snart fixa massa saker, när jag orkar resa mig, nu ligger hon och sparkar mig som en galning.. störd katt.



hemma hos sara

god eftermiddag!
kom nyss hem till sara, alma hade som sagt idrotten idag, fy vilken träningsvärk jag kommer ha! hon körde slut på oss... haha.
sen efter idrotten så gick iallafall jag och sara och solade och nu är vi hemma hos henne. ska väl fixa något att äta sen drar jag mig mot jernvallen och har innebandyträning, vaderna kommer känna av den här dagen imorgon...
maja, emma, jag(eller linn?!haha) och sara
två bilder från i somras, den sista bjuder jag er på.

todays chill outfit och svenska på rasten

just nu sitter jag och albin och jobbar svenska, fast vi inte behöver, fast vi behöver ju det endå... haha.
men sen har vi matte och spanska sen efter lunchen så har vi idrott så jag kan inte uppdatera så mycke mer än såhär.
alma ska ha idrotten idag.. kolla in på hennes blogg så kan ni kanske gissa vad vi ska ha?... haha.

men efter skolan så ska jag sola, har jag bestämt, spelar ingen roll med vilken eller själv, sola ska jag iallafall, och sen på träning. så det kanske inte  blir någon uppdatering fören ikväll.



Bilderna är helt gratis, så klagomål kan ni hålla för er själv.


update: blev mycket plugg nu känner jag! rikard och hannes kom upp och bad om hjälp om något jävla spel, så nu får jag väl ta tag i svenskan själv då, och skriva av kan han ju drömma om.

lät du henne komma närmre, var hon vackrare än mig.

godnatt allihopa, nu har jag skickat in alla uppgifter osv. som ska vara inlämnade plus lite till. så nu ska jag plocka undan lite saker som jag slet fram i jakt på kläder imorse. sen ska jag lägga mig i sängen och läsa igenom akterna på en midsommarnattsdröm.



en midsommarnattsdröm

godkväll!
efter skolan så gick jag som sagt till eric, vi gick ner på stan och fikade och jag kollade lite på ny innebandy klubba.. beslutsångest, haha.
men sen gick vi hem till han och myste och bara tog det lugnt, kollade på I taket lyser stjärnorna. sen vid kvart i 6 kom silan och hämtade upp mig också åkte vi till teatern, hur är det med fisken föresten Silan? ... fortsätt simma fortsätt simma... måste ju bara tillägga, att silan.. luktar fisk! bara så att alla mina underbara läsare vet! älskar dig gumman.

men jag fick iallafall rollen som Titania, får se hur det ska gå... men nu ska jag ner och äta omelett, haha.


där i mitten står jag, ser ni inte likheten?


.


yes I make mistakes, so do you, bitch.

godmorgon!
sitter i skolan nu, ska snart ha.. vet inte! har helt glömt bort, kan inte mitt schema...haha.

korvstroganoff i skolan för er som ville veta, kul, kan man kanske äta lite skolmat idag endå.

efter skolan så går jag till eric och umgås med han fram till teatern, får se om jag kan få med han ner på stan.. jag är jätte sugen på kladdkaka.. eller så tvingar jag han baka, haha, nej men ni får mer uppdatering senare.



äntligen klar!

det är så underbart! har rensat hela mitt rum, har slängt hur mycket som helst!
vissa saker var dock ganska svåra att skilja sig ifrån, men det är bara att bita ihop!

men idag efter skolan så tog jag tåget med linn till storvik, så åkte jag hem och började städa osv. sen skjutsade mamma mig till sandviken för att jag skulle ha innebandy träning, mådde inte så toppen hela träningen. men det var kul endå, vi spelade match mot p96.. gick ju som det gick och nu har jag fullt av blåmärken på benen har jag märkt, haha.
men sen när jag kom hem så hoppade jag in i duschen en snabbis, sen kom eric och haha eric, förbi utanför mig i ''öde'' näs, med bil alltså. så jag träffade han en stund sen in och städa klart!!
nu ska jag belöns mig själv med ansiktsmask osv. och läsa solo, men ni får ha en toppenkväll allihopa.




tillägnas patrick gustavsson

det går inte att ladda upp filmer från youtube, får nå fel... men iallafall...


http://www.youtube.com/watch?v=lu4q0vpt8cY&feature=feedu


träning

uppdaterar när jag kommer tillbaka

gårdagens inpulsinköp




rensningen av rummet fortsätter




men man måste ju stanna upp då och då och leka cool framför webben, eller vad säger ni?
och jag ursäkter för ''insikten'' på översta bilden, men vafan ni behöver inte kolla, now back to work

.


börja alltid dagen med ett leende, så har du det avklarat.


sitter i skolan, har nyss haft elevråd, inte det bästa jag vet direkt. men nu ska vi snart ha SO, uppdaterar på lunchrasten sen tror jag. det är fiskgratäng med pizzatäcke, hur äckligt låter inte det?...


starting all over

hej!
idag efter skolan så åkte jag och maja till valbo, eller vi skulle åka till valbo, men när jag kliver på bussen så lyckas jag hitta en plånbok! och snälla som vi är så åker vi in till gävle med den och får vänta hur länge som helst inne på polishuset, sen springer vi till bussen och där träffar vi eric och victor som precis slutat skolan.
sen åker vi iallafall till valbo, åt på donken det första vi gjorde, haha. sen skedde en det inpulsköp, men dom får ni bild på senare.

nu ska jag fortsätta rensa bort mitt gamla liv, time to start it all over, enda från grunden. har en underbar pojkvän och familj och det går bra i skolan, det är det jag startar på och ska bara arbeta mig uppåt.


emma jag och maja sitter och plockar ut som bästa hejar ramsorna som lågstadiet gjort, till vad får ni veta sen.

hos polisen.

hittade även en viss elin grahn på golvet inne på gina tricot... haha!

dålig uppdatering

förlåt för dålig uppdatering igår, men jag va som sagt med eric efter skolan, eller sa jag att jag skulle det? ja det gjorde jag nog tror jag.
men vi tittade på whip it, tror jag den hette. sen tog jag bussen hem till mamma för att bosätta mig där för två veckor framåt.
hade ingen blogg lust alls igårkväll, men det får ni höra mer om sen.

men nu har vi nyss haft idrott och nu ska vi ha NO, ingen uppdatering under lektionen, för nu ska jag ta tag i frågorna. fast såg nu att vi skulle göra något annat, haha.


åååh

jbndconojnodc

lyckades radera massa saker på kodmallen, profilbilden försvann tillexempel, men aja, fixar det ikväll.

tidsfördriv

Kärlek under 2010 . .
Har du kysst någon? ja
Har du pussat någon? ja
Har du varit tillsammans med någon? ja
Har du varit kär i någon? nå otroligt just nu
Har du haft sex med någon? ja
Dina vänner under 2010 . .
Har en vän dött? Nej
Har en vän sökt tröst hos dig? ja
Har du sökt tröst hos en vän? ja
Har du sovit över hos en vän? ja
Har du varit kär i en vän? det beror väl på hur man ser på saken
Har du fått mer en fem nya vänner under året? ja

Du under 2010 . .
Har du gråtit? ja
Har du skrattat? ja
Har du kissat på dig? nej
Har du sovit i tält? ja
Har du sovit under bar himmel? ja
Har du varit på Gröna Lund? ja
Har du varit på Liseberg? Nej
Har du varit på Kneipbyn? Nej
Har du varit utomlands? ja
Har du varit i en annan stad? ja
Har du bott hemma? Ja

När har du som mest . .
Gråtit under 2010? sommaren
Skrattat under 2010? vintern


Denna månad..
Har du varit kär? Ja
Har du kysst någon? Ja
Har du pussat någon? Ja
Har du kramat någon? Ja
Har du skrattat? Ja
Har du gråtit? Ja
Har du varit glad? Ja
Har du varit ledsen? Ja

När ..
Grät du senast? yesterday
Skrattade du senast? Idag
Duschade du senast? Igår
Lyssnade du på musik senast? Nyss
Hade du kul senast? Idag
Hade du tråkigt senast? Nu

Vem . .
Kramade du senast? eric, frågade först sara och då sträcker hon fram armarna och säger MIG, haha
Pratade du i telefon senast med? eric
Fick du sms av senast? mattias eller pg tror jag

Roligaste dag/natt

det finns så otrolit många roliga dagar och nätter, men den roligaste tiden jag haft måste nog ha varit sommaren 08, en snabb förklaring: man levde livet.

men annars finns det ju en hel del...


när vi försökte göra en film sommaren 08, ååh som jag skratta!  '' DET ÄR JAG SOM ÄR LARVMANNEN!!'' ahahhaa

alla dagar bakom maxi med dom härliga personerna i somras.

alla dagar med bästa vän på somrarna


när vi tältade i somras

stockholm i somras


lusseinnebandyn 2010

övernnattningen på skolan.


nyår 2010/2011

osv...

espanol snart

just nu har vi rast, sitter här med maja just nu, spanska snart sen hemkunskap. får se om jag uppdaterar under lunchen, måste springa och ta ut pengar för att läraren nåste fixa nya skåpnycklar till mig eftersom jag är så otroligt duktig så jag tappar bort mina.



linn kanske har rätt, jag kanske inte ser ut som mig själv utan mascara på underfransarna och inte gjort någonting med håret sen jag duscha igår? haha

hade helt glömt bort!

jag hade seriöst helt glömt bort dom där punkterna, så för att komma i fas igen så hoppar jag över dom dagar jag har missat. kommer endå inte på något vettigt att skriva på dom. så vi tar den här.

Fulaste kläderna


jag ber så hemskt mycket om ursäkt om någon tar illa upp nu, men enligt mig så är det absolut inte snyggt att ha jeans skjorta eller liknande till ett par jeans, det blir alldeles för mycket! visst, det kan funka på killar, men absolut inte på tjejer. så ser jag på saken. sen finns det ju tusen andra kläder som ser rikigt förjävliga ut, men då skulle ju inlägget bli flera meter.


seg segare segast

ja... bilduppladdningen på facebook går ju inte så jäkla snabbt, men man får se det på den ljusa sidan, dock hittar jag ingen sådan just nu, men endå.

har precis smörjt in benen i min underbara björk & berries. nu ska jag väl lägga mig ner i min säng och titta medans bilderna laddas upp en och en och bara ta det lugnt för jag har ingenting att plugga, underbart. eller jo, men inget jag ska försöka få in i huvudet just idag, har haft en ganska körig helg med lite sömn, så jag bör sova tidigt idag, får se hur det blir med den saken, det går nog finnemang.


underbart!

... ååh vad underbart med vinst tjejer! fan vad skönt.

min helg lite snabbt, spelade tidningscupen, och det vet ni ju hur det gick. men har skrattat grymt mycket i helgen iallafall. och efter att ha kollat på alla matcher i göransson idag så var det ganska skönt att få spela innebandy!
var inte ett dugg taggad när jag kom dit, men sen smällde det! vinst mot strömsbro, underbart. fick en utvisning och ett antal varningar, men det skiter man väl i. haha!

nu ska jag hoppa in i duschen sen blir det solsidan!





knäppte så grymt mycket fler bilder under helgen, en massa på fotbollen, vill ni se dom så kommer dom inom kort att laddas på på min facebook!

kära arrangörer av tidningscupen

... föddes ni igår?!

man blir ju lagom förbannad när man kliver upp klockan halv åtta för att sedan få höra att man inte ska spela!? man tar sig till göransson för att se att man inte ska spela?! kul.

såhär ligger det till....
vi förlorade mot årsunda igår och det var våran sista och avgörande match för att se om vi gick till semi, men då vann dom med ett mål, vilket egentligen inte skulle ha gjort något för att alla andra år och med tanke på att det är en serie så ska det vara målskillnaden som räknas och vi hade vunnit mer än dom för dom hade förlorat alla sina.
men så säger dom att årsunda vinner, men senare på kvällen så får vi veta att dom hade sagt fel och att det var vi som vann, så vi taggar till för att spela semi tidigt dagen efter, går upp tidigt och tar oss ombytta till göransson arena, och där möts vi av  ombytta årsunda bor, känns ju kul? dom hade varit där tidigare och frågat vilka som skulle spela semi och då hade dom sagt oss, eftersom det egentligen var det och det stod så på hemsidan osv. men sen hade deras tränare ringt runt och klagat och det slutade med att dom säger att dom hade sagt fel igen så att det var årsunda som skulle spela. så där stod vi ombytta och klara och får höra att dom precis skrivit om reglerna på hemsidan för att det stod fel.

jag förstår inte alls hur ni tänker, om dethär ska vara sveriges största inomhuscup, då kan man fan inte göra en sådan här miss.

då taggar man till

.. nu tjejer, nu jävlar ska ni vinna!

kom nyss hem från eric, gick ner på stan en snabbis och skulle kolla på en tröja men kom hem med en tjocktröja och ett par mjukisar, helt okej.. haha.
jag ligger iallafall i fas med dagens planering, känn på den du eric! haha.

snart kommer lillshippan min hit sen går vi till göransson, ha en toppendag allihopa för det blir nog inge mer uppdatering från min sida.



byxor: 399:- team sportia
tröja: 299:- team sportia

Tidningscupen

nyligen hemkommen, ska bara byta om nu sen bär det av mot eric för att spendera natten där.
men jag umgicks med alla möjliga idag men mest amanda, älskar dig gumman fast du är en bitch.
jag orkar inte berätta min dag i detalj, ni får nog ett inlägg imorgon bitti när jag kommer hem innan jag drar vidare till göransson igen.







några bilder från dagen, orkar inte ladda upp fler, godnatt

see you later


Snyggaste sommarkläderna




jag tycker om att gå runt i jeansshorts och någon snygg blus eller ett linne. hittade inga bättre bildexempel men det är iallafall lite inspiration.

SNABB OUTFIT





nu har jag precis skrivit mattediagnos, gick helt okej faktiskt. snart ska vi ha spanska sen är det lunch, chicken ''bitch'' underbart. sen efter det är det bara idrott kvar och efter det så möter jag älsklingen på stan en snabbis för jag ska fixa lite saker och han skulle köpa något. mer uppdatering får ni senare. ha en toppen dag!

foto: elin lundström







måste bara ursäkta alla bilder jag ser helt borta ut på osv.


foto: elin lundström
smink: elin lundström och felicia lööke
modell: felicia lööke


I took you words and i believed, in every word you said to me

godmorgon!
jag vaknade i tid idag! eric ringde dock och väckte mig, hehe.
men nu har jag hunnit plocka undan lite i rummet som jag inte hann igår, och äta frukost i lugn och ro, skönt!


inga bilder? hatar blogg.se

godkväll!
nu ska jag plocka undan lite i mitt rum och skriva av lite av några uppgifter jag skrivit på olika papper. har tvättat bort sminket och gjort mig i ordning, så sen blir det sängen, också ringer älsklingen min antar jag.

bild uppladdningen vill inte fungera, så bilderna får ni imorgon.

skön dag

sätter mig och chillar lite framför datorn eftersom man är hemma i skaplig tid!
men efter skolan så ställde jag upp som modell för elin som ni får bilder på sen, om inte allihop ser förjävliga ut devillsäga.
sen skjutsa dom mig till skogsvallen för att jag hade möte med laget, snacka massa osv. sen fick jag skjuts hem, orkade tyvärr inte gå på sista halvtimmen av teatern, så jag ska ta tag och läsa lite svenska nu, sen kolla igenom lite i matteboken. men först ska jag bara ta det lugnt ett tag!



fin medalj till serievinnarna, haha!

S.C.H.O.O.L - Seven Crappy Hours Of Our Life




skoltrött? ja.
tänk vad underbart att bara få åka hem, lägga sig framför tvn och sova! okej.. back to reality.

vadå stenbock?!

jag har alltid varit vattuman och kommer alltid att vara, nu är jag irriterad. kollade på majas blogg och hittade dethär! jag måste vara vattuman, aldrig att jag är stenbock.

Stenbocken: 20 jan - feb 15

Vattumannen: 16 feb - 10 mars

Fiskarna: 11 mars - 17 april

Väduren: 18 april - 12 maj

Oxen: 13 maj - 20 juni

Tvillingarna: 21 juni - 19 juli

Kräftan: 20 juli - 9 aug

Lejon: 10 aug - 15 sept

Jungfrun: 16 sept - 29 okt

Vågen: 30 okt - 22 nov

Skorpionen: 23 - 28 nov

Ormbäraren: 29 nov - 16 dec

Skytten: 17 dec - 19 jan

nya stjärntecknen, vem kommer följa dom liksom?!


Marie-Antoinette, eller något sånt

jag vet inte hur det stavas förstår ni, men vi har iallafall fortsatt och titta på den filmen.

förlåt för att jag uppdaterade så dåligt igår, men jag var absolut inte på blogghumör.
vi har iallafall nyss haft SO och snart ska vi ha engelska, gramatik, usch och fy.



äntligen tränat igen

förlåt för dålig uppdatering, men jag och eric gick hem till mig efter skolan, jag lekte med min kompis spikmattan och sen somna jag, hihi.
sen fick jag äntligen träna! underbart. men jag är inte på blogghumör, godnatt.

I'd catch a grenade for you

just nu har jag luchrast.
otroligt härlig dag måste jag säga, vi hade matte först, och jag var på uppgift 27 och arbetae till 61 så jag har inge hem uppgift, underbart!
sen lyser solen också och det är träning idag, och till lunch var det pannkakor.

efter skolan så ska jag nog bara hem och dö på soffan och får se om eric kikar förbi en stund, men det blir nog endå bara slappa på soffan fram till träningen och försöka bli av med det lilla jag har kvar av låsningen i nacken...
men annars är dagen toppen! maja sitter förövrigt här med mig också men nu ska vi gå ner, sen har vi sy slöjd, sticka är väl kanske inte min största hobby, menmen! haha


Grenade

- bruno mars



you know I'll do anything for you.

Det jag vill ha mest just nu

... är sommar! tänk att kunna gå runt i sommarkläder och sola och bada osv. den här vintern har jag absolut inte haft någon lust alls att åka skidor, det kanske förändras snart, men vad vet jag. jag längar iallafall tills man kan sätta på ett enn par jeans shorts och någon t-shirt med bikini under och bara kunna åka till stranden och vara ute med vänner på kvällarna utan att behöva frysa ihjäl.




bilder från arkivet.


say it like you say it when you say it right

godmorgon!
kom nyss till skolan, orkade förövrigt inte blogga igår, skrev klart lite uppgifter och pluggade på spanska glosorna.

men snart ska vi ha matte, jätte roligt, verkligen, aa, fast, ne.


svar

Anonym om max och fotografering:
vilken vecka har du prao? vart ska du praoa?

svar: Jag har prao vecka 15 och ska ska praoa som idrottslärare på Söderskolan.

can you even look me in the eyes and tell me why


i väntan på maja

jag råder er, somna aldrig med en spikmatta under nacken i cirka en timme, sen ser du ut som en kassler... men det släppte en aning.

just nu så sitter jag med linnement på som svider apa och halsduk och hela täcker runt nacken, nu ska här botas! men maja är påväg hit också förövrigt, får se vad det är för lungt vi ska hitta på.


linnex & spikmatta


ja... kom precis från stan, fikat med maja och nora.

nu ska jag och mina bästa vänner för tillfället, spikmattan och herr linnement gå och lägga oss i soffan och därmed dö. pappa knäckte nyss min rygg så det känns en aning bättre, men fan, nu ska skiten bort!




härlig bildlektion

haha, jag är kung på gimp, och elin är kung hon med på min kropp! haha...


elins ansikte på min kropp. mb: elin lundström


maja på misha bartons kropp. mb: mig

bild sen waynes

bild nu, sen iförsig teknik också innan jag slutar.
men sen efter skolan så går jag till waynes med maja och lilla nora.


min nacke dödar mig

nackspärr! får nå fel snart ska jag säga er.
hade redskapgymnastik och bruden här är så duktig, så när hon ska stå på händer så går hon och skaffar sig nackspärr! jbevnkijndvi
träning imorgon och jag SKA träna...

va hos skolsyster nyssoch fick linement osv. så nu luktar hela jag jenka tuggummi.. hehe.

men ska fortsätta skriva på min NO uppgift nu.

glöm mig inte

bloglovin

snyggaste sminkningen



till vardags tycker jag om bara en lätt sminkning och ganska ljusa läppar, jag tycker mycket om röda läppar också, och ifyllda på dom flesta sätten. men i lilla Sandviken så orkar jag ärligt talat inte ofta bry mig.



till fest och dyl. så tycker jag mycket om sotade ögon och ganska mörkt.


alla bilder är tagna från Lindas Sminkblogg


godnatt



med denna superpigga bild så säger jag godnatt datorn och godmorgon plugg! och tackar min pojkvän för att han glömde sin ramlösa, hihi.

max och fotografering

efter skolan så åkte jag till söder som sagt, mötte ida och fixade praoplats. efter det så åkte vi hem till mig och jag städade klart mitt rum! stolt.
sen fick vi för oss att fota, men det kändes så tråkigt att stanna i viken, så vi bestämde oss för att åka till gävle, så vid halv sex åkte vi till gävle, gick och åt på max och fotade lite, helt okej.
sen mötte vi eric när vi kom till Sandviken, så gick vi till konsum och sen vidare hem till mig, nu åkte ida för ett tag sen, men eric är kvar. så jag ska umgås lite med han. men ni får några bilder nu.






själv fick man ställa upp som modell i bussen påvägen hem, bjuder väl på en vacker bild då eftersom jag är så snäll.


bara för att

Dag 1 - Snyggaste sminkningen
Dag 2 - Det jag vill ha mest just nu
Dag 3 - Finaste sommarkläderna
Dag 4 - Mest spelade låtarna 2010
Dag 5 - Min famtid
Dag 6 - Fulaste kläderna
Dag 7 - Roligaste dag/natt
Dag 8 - Bästa minne 2010
Dag 9 - Bästa dag med familjen
Dag 10 - Finaste vinterkläderna
Dag 11 - Mina naglar
Dag 12 - Drömskor
Dag 13 - Denna person förändrade mitt liv
Dag 14 - Klassen
Dag 15 - En högt skattad person i mitt liv
Dag 16 - Detta tänker jag på innan jag somnar
Dag 17 - Mina husdjur
Dag 18 - Mitt rum
Dag 19 - Dröm hår
Dag 20 - Min personlighet
Dag 21 - Detta äter jag inte
Dag 22 - Hur en vardag ser ut för mig
Dag 23 - Sandviken
Dag 24 - Jämförelse ett år sen och nu
Dag 25 - Bilder från varje månad sedan 1/1-10
Dag 26 - Dagens outfit
Dag 27 - Mina planer för sommaren
Dag 28 - Kommande helg kommer spenderas med
Dag 29 - Musik
Dag 30 - Vad jag lägger mest pengar på
Dag 31 - Jag tränar
Dag 32 - Något jag saknar
Dag 33 - Den här dagen för precis ett år sedan
Dag 34 - I min handväska
Dag 35 - Vart jag helst vill vara på denna jord, just nu!

lunchrast

rubriken said it?
sitter nere i cafeterian och kollar när ellinor, julia och jonte spelar pingis, snart ska vi ha svenska.
efter skolan så åker jag till söder och möter ida förövrigt, så inte så mycket mer uppdatering tills ikväll.






fiskbensfläta

det är livsfarligt ute! skulle gå till rese imorse och träffa eric och möta brudarna, men det är sjukt vad halt det är ute!! men att man ser asfalten är ju iallafall ett plus!

men nu har vi precis haft svenska och elin har gjort en liten söt fiskbensfläta på mig trots att jag inte har mitt löshår i, så jag har knappt något hår, hihi.



Svar

elin om varför är livet så hårt:
vilken skola går du på?

svar: Sandvikens Montessoriskola går jag på

rensat garderoben osv

nu ska jag äntligen få sova snart! nu har jag rensat garderoben och städat upp det mesta, damsuger osv imorgon, så hela rummet kan ni få bilder på imorgon. nu ska jag hoppa in i duschen och sen plugga lite utöver det jag behöver, godnatt!

före:



medans:


efter:


varför är livet så hårt

här går man runt och städar och rensar garderoben när solsidan precis drog igång... åååh


svar



:))
om iskallt och en snabbdusch:
Var har du fått tag på din mysiga tröja? =)


svar: det är faktiskt något som jag hittade i garderoben för ett tag sedan, jag tror att det är mammas gamla. eller något hon kanske använder nu? haha vet inte.


videoblogg



som sagt, jag är inte så insatt, förlåt för det. fail osv.

godmorgon och födelsedagsfirande

godmorgon som sagt.
eller nej, har väl varit vaken ett tag iallafall.
vaknade bredvid eric, är fortfarande kvar här.
men pappa och lena kommer snart och hämtar upp mig så åker vi hem till kusinerna för stefan fyller år, grattis till honom!
sen efter det så har jag ingen planerat, kanske åker hem och städar och pluggar lite...men vi får väl se hur det blir med den saken.

what would I do without him

sitter och tittar på min underbara pojke just nu, och jag har ingen aning om vad jag skulle göra utan honom.
plus att han är vackrast i världen.

iskallt och en snabbdusch

ja, jag och eric kom precis hem till mig, va och sola och sen gick vi och köpte godis.
nu ska jag ta en snabbdusch och sen ska vi hem till amanda och som hon säger, hjälpa henne ''borra upp'' saker, haha!
sen möter vi upp eddie och gör något med dom.




just the way you are

godmorgon!
har varit vaken ett tag dock.
orkar faktiskt inte blogga så värst mycket idag.
blev förövrigt inge sola igår så vi tar det idag istället, och ikväll ska jag och eric träffa amanda och eddie en sväng tror jag. det är väl ungefär alla planer jag har för idag.

just like a dream to me

godkväll!

min dag har jag spenderat sovandes i erics säng mestadels måste jag erkänna.. haha!
vi hade redskap på idrotten, så mina armar är döda
och nu har vi precis ätit tacos, snabb genomgång av min dag.

men vi ska gå och sola nu, vilket ska bli underbart för det har jag inte gjort på ett bra tag. sen efter det så ska jag sova hos eric så inge mer uppdatering idag tror jag. för erics tangentbord är som ni vet not a friend of mine.



felicia & felix dag idag

hihi, har namnsdag idag. söt ebba ringde nyss och sa '' jag ville bara säga grattis på namnsdagen'' så söt hon är!


grattis till felix också!






hej det är nick, KLICK

GODMORGA!
ska när som helst ha matte, usch och fy på det, sen efter det är det spanska som gäller, dessa två ämnen är det värsta jag vet.

men jag tycker lite synd om min älskling förövrigt som fick gå upp tidigt med mig imorse, men han fick ju iallafall bara gå raka vägen hem imorse och somna om...

men på lunchen så åker jag och maja hem till mig för jag kom på att jag glömt lite saker så jag uppdaterar nog ingenting mer fören ikväll, för jag åker hem till eric direkt efter skolan.



what would I do without you

godkväll
kom precis hem med älsklingen min.
vi har förövrigt firat en månad idag, gick ut och åt och sen så gick vi hem till honom och bara tog det lugnt.
han sover här inatt, men det blir iallafall inge mer uppdatering för mig ikväll.



just rise and shine with your biggest smile

hej!
kom nyligen hem, umgicks med maja efter skolan, sen mötte jag silan och ana på vägen hem och sen hanna så gick jag med henne längst vägen hem.
hahah ni skulle sett när jag och maja va på stan...

jag testade ett hannah montana nyckelband på skämt och lite andra saker, och sen tog jag av mig allt annat och tänkte inte mer på det.
sen gick vi ut därifrån och in på kicks, så gick vi runt och kollade lite och jag tänkte inte på varför folk kollade så kontisgt, sen efter ett tag kommer maja på det och pekar runt min hals, då har jag glömt att ta av mig det! hahaha, så vi typ leker skit skumma och typ går JÄTTE snabbt tillbaka med det djupt ner i fickan och smyger tillbaka det på hyllan igen.. hahaha!




I wont let the sun go down on me

sol! äntligenäntligenäntligen!
och nu ska vi ha NO, ha en bra dag allihopa, plus att vi har grymma platser i klassrummet just nu, haha.


come on come on let go

hej!
sitter i skolan nu, hann inte blogga innan jag åkte hit, så jag gör det nu istället.

vi kollade nyss på Marie Antionette på SOn, faktiskt en bra film, vi har inte kollat klart än, men hittils har den varit bra, jag tycker personligen mycket om kirsten dust, så det är ju helt okej!

men nästa lektion börjar snart, så jag kanske uppdaterar mer på lunchrasten.




har gått genom livet med en övertygelse, att jag satt något spår som har haft betydelse.

godkväll på er!
eric gick nyss, så jag ska byta om och fixa lite saker till imorn, jag är redan skoltrött? kan ni fatta? det är hemskt...
vet inte ens vad jag har imorgon och vill inte ens titta...
men nu måste jag som sagt fixa lite saker osv. inge mer uppdatering för mig ikväll.

förövrigt så höll jag på dö av lust att bara gå ut på plan och spela idag när jag kollade på träningen, nästa vecka drar jag igång igen, vare sig jag är dödssjuk eller inte!


om du var himmelen skulle jag ha vingar

nemen tjenixen!
nu har jag snott en design från en sådan där gratisdesign sida, orkade inte fixa själv, det får ni leva med.

men just nu ligger jag och tittar på tv, älsklingen min har precis tränat klart så han kommer hit snart och sen går vi till jernvallen för att kika på min innebandyträning.

vilodag!

ska spendera hela min dag i stort sett åt att ta det lugnt!
kom precis hem, umgicks lite med linn och maja nyss en snabbis, men nu är jag hemma, har äntligen fått min jordgubbsfil som jag inte hann äta imorse, så nu ska jag äta det och kika lite på tv, kommer nog somna på soffan, sen vid sju så ska jag kika på min träning, kan ju inte träna eftersom jag varit/är sjuk, vilket suger, men bättre att vänta så det inte blir värre.



it's never the same tommorow.

just nu så har vi rast, har precis haft so, och nu ska vi snart ha so igen, roligt va? ja men självklart. franska revolutionen, underbart...
men efter det så har vi lunch, jag är nå helt sjukt hungrig! hann inte äta frukost imorse, vaknade fem i åtta, inte okej!

just nu sitter jag med jacka, stickad kofta och halsduk, fryser ihjäl i skolan, usch.


hatar blogg.se

mitt inlägg syns aldrig?!?! varför... ni kanske ser det? aja...


eric gick precis hem, nu ska jag äte lite kexchoklad, måste få mitt blodsocker i rätt fas, usch känner mig jätte konstig.
sen ska jag hoppa in i duschen en snabbis sen försöka sova tidigt! behöver sömn!
men ni får sova så sött allihopa, för inge mer update från min sida.


bloggtrafik.se

nu tycker jag att alla ska gå med på bloggtrafik.se, vem vill inte ha extra besökare liksom?

http://www.bloggtrafik.nu/index.php?sponsor=ffeliciamaria


så gott som hemmafru redan jag!

nu har jag varit jätteduktig försöker jag intala mig själv! jag la mig som sagt i soffan efter senaste inlägget och såklart så somnade jag ganska direkt.
glömde bort att jag skulle laga mat, haha!
men lena väckte mig iallafall efter ett tag så drog jag igång med maten.
blev helt okej, lasagne är min grej nu det! haha, känner mig så gott som hemmafru nu ja.
eric ligger här bredvid mig i sängen nu också. trött som få är jag också, men somnar jag nu så kommer jag inte kunna sova inatt.. så jag får väl plåga mig själv ja.


felicia är trötter

kom nyss hem, första skoldagen 2011 är avklarad! nu va det bara en jäkla massa sånna till sen är det sommar.

men efter skolan så gick jag till stan med maja för hon skulle köpa busskort och sen så kom pappa och hämtade mig också åkte vi och handlade, tänka sig att JAG ska laga maten ikväll. haha.
men jag ska väl börja med maten om någon timme antar jag, eric kommer vid sex också.

men nu ska jag gå och dö på soffan, puss

diplom osv.

ja, jag är duktig på min bildlektion, grymt fint diplom har jag gjort, hihi.


i skolan

har nyss haft idrott och NO, vi har redskap på gymnastiken, inte riktigt min grej, men nu ska vi ha engelska, hoppas vi inte ska göra något allt för värdelöst.


skolan första gången 2011

asså hur fult låter det inte med sommaren 11? haha aja...

just nu sitter jag fortfarande i morgonrock och linn kommer närsomhelst, alltså borde jag inte blogga utan fixa mig, tjing.


jag blev som jag blev när jag inte blev som jag skulle




NEW IN



TILLFÄLLIG DESIGN

jag har en tillfällig design nu tills jag fixat lite bilder osv.

men nu ska jag äta och sen försöka få tag på min pojkvän som inte svarar när jag ringer, för min laddare är nämligen kvar hos honom, och det är inte okej, för felicia utan telefon går inte ihop.

och plus att jag inte kan lägga in bilder utan den sladden...



godmorgon


sitter hemma hos älsklingen min nu, känns inte så troligt att han har hunnit upp till skolan, haft idrott osv. plus att han går i gävle. menmen, så är det, och sover man så sover man, haha jag börjar ju trots allt inte fören imorn. ååh fy...
men just nu sitter jag och väntar på att manda ska sluta sen ska jag möta henne, sen får vi se vad sista lovdagen bjuder på.


bilma cup

förlåt, men jag hann inte uppdatera imorse, har varit i ockelbo med miriam hela dagen och kollat på fotboll.
nu har jag precis bosatt mig hos pappa för två veckor framöver.

men nu ska jag snart hoppa in i duschen sen går jag hem till felix och umgås med han och julia och sen kanske jag sover hos eric, vi får se.


på rymmen med pippi

vaknade bredvid linn imorse och mådde inte alls bra, så för mig blir det bara vara hemma hela dagen...
mensvärken och huvudvärken är borta nu, men rethostan är ju inte det roligaste.

men nu sitter jag iallafall och kikarpå pippi på rymmen, inte direkt den roligaste sista lördagen på lovet, menmen.


mer än så vill ni inte se av mig just nu, haha sjuklingen ser ju inte ut som någon victoria secret model direkt.. haha!

jag lever trots allt!

haha ne så illa är det inte, har bara ont i halsen.
linn är här med mig och jag håller på bota min hals osv.
vi ska bara kika film och ta det lugnt ikväll, förlåt för en grymt dålig bloggdag.
men jag och eric har sovit i stort sett hela dagen, gick och köpte godis som jag knappt åt nått av och kikade klart på OC säsong 3, det va typ min dag.

här får ni en bild på mina fina botemedel, teet är dock uppdruckit, nu ska jag dricka min äckliga vitamin...



helt slut

ja... jag är helt slut, orkar ingenting, hostar och har ont i halsen och mår inge bra alls!
men jag har iallafall tagit en lååång dusch nu när jag kom hem.
som ni vet så åkte jag och sofi på gudstjänst, den höll på lite mer än en timme, sen gick vi till matkällan för att äta, men jag fick inte i mig särskilt mycket... men sen mådde jag så dåligt att jag bestämde mig för att åka hem och ta det lugnt ett tag, och det är exakt vad jag gör nu.

men jag ska snart försöka få i mig något att äta innan jag åker hem till eric och sover där, så det blir nog inte så värst mycket mer uppdatering ikväll.



trött felicia åker till kyrkan

har precis fixat mig en aning, snart bär det av mot kyrkan... måste gå på en gudstjänst under julen med konfan, och jag och sofi har väl sovit... inte så mycket!
just nu sitter hon och är väldigtväldigt irriterad på sitt hår... tycker nästan synd om henne faktiskt...


hemma hos pousette

ja, jag tog bussen till sofi efter jag hade färgat carolinas hår.
och vi har kikat på filip ch fredriks årskrönika och sex and the city och ätit naturgodis, jag kände mig iallafall nyttig! trots att det inte är mycket nyttigare...

men nu har jag lekt lite med sofis cam och hennes awesome hatt, ska fan också köpa en! men just nu sitter hon här i t-shirt och långkallingar och spelar gitarr, gulligt.
men nu ska vi snart sova, för vi ska upp tidigt imorgonbitti och gå på gudstjänst! kul... nästan lika roligt som bio har vi kommmit på, bara att det är gratis!!

aja, godnatt





myser med älskling

ja.. vi vaknade vid tre, gick ner och åt och lite så, nu ligger vi bara i sängen och jag måste snart upp och fixa mig, ska färga carros hår idag, hoppas det går bra... haha.
förövrigt så sover jag hos pappa inatt för jag ska till berget imorgon, så inte så mycket uppdatering idag skulle jag tro...

gissa vad jag gör?



ja... jag äter ju förmodligen flingor, haha.
men nu ska jag och eric slå på en film och sen antar jag att vi nog förhoppningsvis kommer somna, för jag behöver verkligen sömn.

samma gamla visa men vet inte vad det är för låt

kom nyligen ut ur duschen, jag och eric ska väl bara ta det lugnt ett tag num sen ska vi ner och laga mat, ikväll blir det umgås med mormor lite eftersom hon åker hem imorgon.
men vi har hyrt film och lite så till ikväll, så jag tror inte att jag kommer uppdatera så hemskt mycket mer.

jag och ida åkte iallafall ner på stan som ni vet, jag köpte en ögonbrynspenna och hårinpacking, sen gick vi och köpte pommac(stavning?) drack typ två klunkar sen slängde vi den, nödvändigt? självklart.
sen tog jag och eric bussen till mig.




godmorgonellerdag

hej, vaknade runt tolv här hos ida, sen har vi ätit våfflor och lite så, nu ska vi alldeles strax gå till bussen och åka till stan, för jag ska kika lite innan jag och eric tar bussen hem till mig.


bild från igår, hehe.

MÅNDAGSMYS MED BÄSTA VÄN

nu har vi precis tagit oss hem från coop, våra namn är from now on: felicia & ida sleppiineme.
nu ska vi kolla på Livet är en schlager och äta rikigtriktigt onyttigt, jag drar igång med mitt nyårslöfte snart, jag lovar.




UMGÅS MED MITT ÄLSKADE FÖDELSEDAGSBARN

umgås med bästa vän som jag inte gjort på väldigt lång tid, och hon fyller femton idag också bruttan, så vi ska gå till coop och köpa gott och ansiktsmask osv.

uppdaterar nog mer senare.



det ida fick av mig, observera att hon sagt att hon älskar leopard... mohaha

SANDVIKEN MED MANDA

rubriken said it all.


02.44

ja, amanda bara gnäller, så nu ska hon väl få sova då, klockan ställer vi på 11.00 för att åka in till Sandviken. godnatt!

Gästblogg

Hej amanda här, felicia har damp hon går runt och skriker och kastar runt saker. Hon är en bitterfitta hiehieihie  som felicia sa att vara snygg är inte vår grej liksom. Så otroligt söt utan smink löshår inga ögonbryn osv puss hej


NYDUSCHAD

ja, nu kom jag precis ut ur duschen och har städat rummet, helt underbart!
nu ska jag prata i telefon med älsklingen min ett tag medans amanda ville gästblogga hos mig, så vi får väl se vad bruttan hittar på att skriva.


ett som är säkert är ju iallafall att jag har en otroligt snygg handduk.

och amanda har en otroligt snygg rumpa, mohahha

...

''I think it is impossible to fall out of love.

love is such a powerfull emotion, that once it grows in you it does not depart.
true love is eternal.
If you think that you were once in love, but fell out of it, then it wasn't love you were in.
there are no ''exit'' signs in love, only an ''on'' ramp.''

VI ÄR INTE SÅ INSATTA PÅ DET DÄR MED ATT VARA SNYGG



haha, ja rubriken förklarar en del...
men nu ska vi sätta på oss ansiktsmask osv, vi behöver ju liksom all hjälp vi kan få med vårat utseénde... hoho, nej men gud jag skojade bara med er, ni kan ju kolla på skönheterna på bild...





DÅ DRAR VI IGÅNG IGEN

... ja! nu drar jag igång med bloggen igen,
just nu sitter jag i min säng och försöker skriva med en fet giraff hängandes på armen, inte det lättaste ska jag säga... hon heter amanda förövrigt.

men vi har iallafall precis ätit nudlar och ska snart äta chokladpudding, ett nyårsläfte brutet? nejnej, kommer igång med det snart....
och visst ja... vi har tom&jerry påsar också.. haha.


amanda

NYÅRSLÖFTEN 2011

inte så svåra saker att hålla, så jag håller mig till dessa, har inte gått så bra dom tidigare åren...
  • sitta mindre vid datorn, inkl. facebook på telefon.
  • äta nyttigare.
  • sköta innebandyn & fotbollen bättre, dvs. inte skippa träningar i onödan och ställa upp för laget.
  • höja betygen.
  • tänka mer innan jag öppnar käften.
  • bråka mindre med min familj.(den kommer nog dock bli svårast)

FILM MYS OCH ANGRY BIRDS...



haha! ja... min kära pojke har blivit helt fast vid ett spel som heter angry birds på din iphone... men det va faktiskt kul, värt att ladda ner för er som har iphone!

men vi har kikat på titanic och lite O.C, ska snart kolla på någonm film jag inte har en aning om vad det är, typ ghost ship tror jag den heter? eller ja, den heter så, för det står här på skärmen... haha.

men jag blir kvar här inatt också, så bättre uppdatering när jag kommit hem, för som sagt, jag är inte bästa vän med hans tangentbord.


yes! fick precis veta att dethär spelet finns för android också, mitt liv är räddat!

FÖRSTAIFÖRSTATVÅTUSENELVA

förlåt för dålig uppdatering!
men mitt nyår var underbart.
först umgicks jag med eric som ni redan vet, sen gick vi ut, orkar inte berätta kvällen i detalj, men det finns ju en hel del roliga stunder om man säger så.

men nu har vi precis varit på hemmakväll och köpt godis osv. nu ska vi kika på titanic och bara ta det lugnt såhär första dagen på det nya året, nyårslöften osv får ni veta ikväll.


HOPPA HOPPA HOPPA.... haha, inte många av mina läsare som förstår I guess...


RSS 2.0