kommer sakna dig min kära trogna vän

men nu byts du ut!!!


www.annamariafelicia.devote.se
www.annamariafelicia.devote.se
www.annamariafelicia.devote.se
www.annamariafelicia.devote.se
www.annamariafelicia.devote.se
www.annamariafelicia.devote.se
www.annamariafelicia.devote.se


!!!!!!!!

Inge internet

Allt är jobbigt just nu, bloggdesignen är kaos och skolans internet funkar inte, förlåt men bloggen får va hemsk nu.

huvudvärk

hej!
Det blir inget mer bloggande idag, för jag har jätte ont i huvudet. Idag har jag varit i valbo och inhandlat lite nya saker men det får ni bild på imorgon, godnatt.


halvtiorast

hej på er!
jag ska försöka få min blogg bättre, hade jag tänkt, just nu är de värdelös, jätte tråkig faktiskt, helt värdelös... hehe. ni får komma med ideér om ni kommer på något jag kan göra för att få den roligare och intressantare att läsa.

just nu har jag nyss haft matte, gick faktiskt bra, har bara två sidor och ett prov kvar sen går jag över till nians bok!



teknik

sitter och har teknik nu, fast det är ingen lärare här, slutar efter denhär lektionen, skönt, men ni får väl ha en bra dag, jag är deprimerad.


snygg bild på mig och felix.

deprimerad

livet suger, cutcut. fan, helvete, äckelskola.

bästa lärarna ska sluta, kul, helvete, skolan suger redan, nian kommer suga ännu mer, ulrika slutar, mattias slutar, jag är depp.


todays



hejdå spackel, hej sommar!

hejhej sommar

nu är det ju sommarväder! såhär brukar det vara de varmaste dagarna på den svenska sommaren och det är april! så underbart!
men idag så vaknade jag hemma hos pojken min vid tio, tog det lugnt hela förmiddagen, gjorde ordning stuvade makaroner och bacon till lunch och satte oss på balkongen, skapligt varmt.

nu sitter jag hemma på min egen balkong och njuter av värmen och väntar på att carro ska komma hem och sedan komma hit och hämta mig, sen får vi se vad sista lovdagen bjuder oss på!


en bild från när jag och carro var i dalarna och badade förra året

ingen bio

blev ingen bio för vår del, vi åkte till gävle, men allt va stängt och det va så fint väder, så vi gick till ica och köpte fika och tog nästa buss hem och gick till stadsparken och hade picknick med emma och adam istället. så nu får vi se vad resten av dagen bjuder på!

dagens

Humör - underbart!
Outfit - tights, stickad tröja
Frisyr - vi får väl se, inte hunnit med det än!
Smink - puder och lite mascara
Plus - värmen
Minus - ont i ryggen
Person - pojken min
Drog - trocadero karameller
Planer - bio
Längtan - spanien!
Saknad - närmaste brudarna
Ser fram emot - sommarlovet & spanien
Dagens låt - Alice Hagenbrant – Samson
Önskan - att livet alltid kommer att vara såhär underbart

water for elephants



dagen blev inte riktigt som planerad, skulle egentligen umgås med manda, men så blev det inte. så jag far en sväng till gävle och tar med pojken min på bio istället.

hemma

godkväll!
nu är man hemma efter att ha varit hos farmor och farfar och ätit påskmat, eftersom vår stad är gansla död så blir det väl ingenting speciellt ikväll, ska göra något så ovanligt som att sova hos eric! haha.


haha, farmor och farfars hund.


glad påsk!

måste be om ursäkt för igår, men jag och eric åkte först till valbo och sen direkt hem till mor min, så det blev inge uppdatering för mig, för datorn var hos pappa! men vi åkte dit och åt lite gott och så, träffade liza en snabbis, och nu på morgonen så har jag letat påskägg, hihi, snäll dendär påskharen!

just nu sitter vi hos eric, ska snart åka hem till farmor och farfar för lite påskmat! ha en bra påskafton!


en bild från igår.

påskkärringar

googlebild.




jag och min pojkvän kommer inte riktigt överens om det där med påskkäringarna, är det bara jag som tycker att det är roligt när dom kommer?

O.C. MARATON

Hej!
jag plågar mig för eran skull, så det blir inget långt inlägg.

igår så hade jag och några från teatern en liten picknick, sen va jag och klippte mig också gick jag och solade, sen hem och bara tog det lugnt och sen åkte jag på träning, där jag lyckades dra på mig ryggskott.. fick skjuts hem till hjärtat, och här har jag legat nu, lyckades ta mig in i duschen imorse iallafall, men efter det blev det bara värre, så jag blir bara sängliggande idag.



underbara älskade äckelrygg

Har så ont att jag inte kaan röra mig.. Hjärtat håller på göra mackor och oboy till mig nu, bara för att han är bäst. Men jag uppdaterar imorgon när jag förhoppningsvis kan ta mig till datorn.

vårväder kyckling och harry potter!

godkväll!

mitt älskade hjärta håller på laga kyckling, ris och bea till oss nu, ska bli sjukt gott! underbar är han!
sen efter det så ska vi spela harry potter hela kvällen! haha säg vad ni vill om det! ha det bäst!



åker mot affären

hej!
idag har jag haft sista moppekörningen och klarat all teori som ska göras, så nu ska jag bara boka slutprov, skönt!
har även följt med hjärtat ner till gymmet och nu ska vi alldeles strax åka til affären och görsöka hitta på något att äta, ha en toppendag!


jag älskar dig


nu drar jag och älsklingen ut och springer, sen sover jag där, så ha en bra måndagskväll!


Hur jag gör mina naglar


1. fila ovansidan på nageln så att du får en jämn yta.

2. testa vilka naglar som passar vart, och lägg upp dom i ordning, så att du vet vilka som ska sitta vart. (kom ihåg att lösnageln absolut inte ska vara för stor, det ser inte bra ut, finns det ingen i exakt storlek, så ta en lite mindre eller fila en lösnagel så att den blir i rätt storlek.)

3. fila lösnaglarna så att de har en bra och fin passform till din nagel, kom ihåg att fila till de vassa kanterna så att e blir jämna.

4. fila ner dina naglar så att de är lagom långa under lösnageln(det vill säga om de är långa). fila sedan ''tippen'' på din egen nagel med den hårda filen, så att de blir en liten ojämn yta längst ut.
 
5. limma på den lilla delen på lösnageln som är lite tunnare än resten, sätt sedan endast denna delen på din egen nagel, så att det andra sitter utanför som en tipp.

6. klipp av lösnageln i den längd du vill ha, med en vanlig nagelklippare. men kom ihåg att du även ska fila till tippen, så klipp så att det blir en liten bit kortare än ditt önskade resultat. fila som sagt sedan till nageln så att den är jämn och ser ut som du vill.

7. fila sedan ner kanten som blir mellan lösnageln och din egen nagel, så att ytan ''flyter ihop'' så mycket som möjligt, fila sedan med den lite glansigare filen för att få en lite jämnare och finare yta.
 
8. lägg sedan ett tunt lager med ''skulpteringsgelen'' över hela nageln, från din nagel och hela vägen ut på lösnagelns spets.

9. spruta på gelaktivatorn i ett snabbt sprut över hela nageln. kom ihåg att inte hålla flaskan för nära nageln, då kan det lätt börja rinna och bli ojämnt.

10. nageln kommer att torka inom några sekunder, gör sedan om detta på alla naglar.




det är inte så komplicerat som det verkar, det går betydligt mycket snabbare än vad man tror, och övning ger färdighet, första gångerna kan vara lite knepiga, men det får man tåla!


dethär inlägget är tillägnat Sara, hoppas du blev klokare av detta! om inte så får du höra av dig om du har frågor.

lovéns & gävle i finvädret

hej!
ännu en dag med underbart väder, kan ju inte bli bättre!

imorse hade jag körlektion, gick faktiskt bra! sen efter det så åkte jag och pojken min in till gävle, för han skulle köpa proteinsaker, haha. sen gick vi runt där och kikade en stund, och sen tog vi bussen hem, nu sitter vi hemma hos mig och ska snart äta korv och mos!




out for a walk

godkväll!
nu ska jag och älsklingen gå ut och gå en sväng.
vi har gjort spagetti och köttfärssås och ätit morötter och dipp  och kikat film nu på kvällen, så vi kände för att gå ut och ta en kvällspromenad, så.. godnatt antar jag!

lördagen i bilder



















HÅKAN HELLSTRÖM

Håkan Hellström – Visa Vid Vindens Ängar


hej på er!
sitter just nu och lyssnar på håkan hellström, underbart! vädret är underbart! och min underbara pojkvän ligger i sängen och sjunger, hihi.

snart ska vi ta oss en tur ut till storvik och hämta lite saker, sen ska jag äntligen sola idag, usch va jag är blek nu! men sedan så uppdaterar jag mer ikväll, för resten av dagen är inte så planerad, blir en ganska lugn söndag tror jag.

ikväll blir det nog ut och gå iallafall, vi var ute och gick igår kväll när vi gick från emma och adam, vädret är ju underbart! haha allt är underbart förmig just nu, underbart! underbart!!!! hehe.....


myskväll

godkväll!

kom nyligen hem från stockholm, dopet var jätte mysigt, och jag har knäppt mycket bilder, ni får en sammanfattning av helgen imorgon!
nu har vi fikat och pratat en hel del, firat Lotta lite.

ikväll blir det myskväll, åker hem tilll Emma och Adam och umgås med dom och kikar lite på film och baratar det lugnt, så det blir inte så mycket vi datorn, så ni får ha en skön lördagskväll i det underbara vädret!


tårtfrukost och dop

godmorgon!
eller jag har varit vaken ett tag, haha.

men inatt så överaskade vi erics mamma med tårta och massa när hon kom hem för hon fyller år, så grattis till henne!

så imorse blev det tårtfrukost, och snart bär det av mot huvudstaden och gå på dop, förhoppningsvis så får ni bilder därirån.


älsklingen min städar

just nu sitter jag och överför bilder från minneskortet till datorn, så att jag kan ta med kameran till dopet imorgon, för så här ligger det till nu, vi har precis städat klart mitt rum, eller ja.. eric har gjort det mesta, haha.
men nu ska vi snart gå till konsum för att köpa mjölk för vi ska baka muffins, och imorgon ska vi åka på dop i stockholm tidigt, så det blir inte mer uppdatering idag, så godnatt!


jätte bra kvalitét, webkamera bild, haha.


och Sara! jag har tyvärr inte hunnit med det med naglarna än, hoppas du har överseende, men jag tänker på det iallafall!

städning, städning och pizza

hej!

idag har jag varit och sjungit på skolan, tränat inför skolavslutningen. sen gick jag och älsklingen min ner på stan och sprang några ärenden, och nu ska vi städa! sen hem till mig och äta pizza och städa mitt rum och seda tillbaka hit, en liten snabb update om min dag, haha!

rädd

Kul att man vaknade för ungefär tio minuter sedan av att sandviks larm drog igång, det första man tänkte var ju krig.. Usch, aldrig varit med om det tidigare, men har fått veta att det brann i kemikalierummet, så man skulle stanna inne.... Så nu är alla fönsterr och sådant stängt, så nu kan man ju iallafall försöka somna om. Kul att dethär händer alldeles efter vårat studiebesök där han förklarat att dom vidtar speciella säkerhetsåtgärder, haha! Godnatt

''never let anyone tell you, you ain't beautiful''



nu ska jag och pojken min laga mat, sen sover jag här, så, godnatt!

påsklov!

så ja, nu har jag påsklov!
praktiken har varit helt okej, och dagens väder är underbart!
jag och älsklingen ska snart ut och njuta av solen, gå ner på stan och köpa glass tror jag.

sen ikväll ska jag nog umgås med ida, men det får ni veta mer om senare.



snygg bild på mig och linn från studiebesköet igår.

dennis, lite av patrik och viktor, bild från lunchen idag.

sista fem

Bara fem minuter kvar av praktikwn nu, sen är det påsklov, skönt! Har haft hjärt och lungräddning hela. Dagen idag med varenda klass, så det är man ju kung på nu! Haha, förövrigt så blir det ingen bloggpaus, så jag uppdaterar när jag kommer hem sen, mobilinlägg nu, för ni som inte förstod det, och usch jag nyser hela tiden.. Haha!

tar en bloggpaus!

en riktigt snorig och trött felicia tar en bloggpaus nu, får se hur jag gör efter påsklovet sen, men det kanske kommer in något enstaka inlägg ibland, och Sara, du ska få ditt, jag lovar!

men hoppas ni har överseénde.

godmorgon mvh. en död tjej

godmorgon på er!
ni kan aldrig ana hur trött och borta jag känner mig just nu, börjar blir sjuk, eller nej.. jag är sjuk, I just have to face it, men det får jag leva med, för jag ska klara av praktiken och sen är det ju för tusan lov!

men som ni kanske föratår så var jag ganska trött igår, men körningen gick bra men under praktiken höll jag delvis på att somna.. lite mindre bra. men sen så åkte jag och eric iallafall på bio, vi var helt själva i salongen nästan hela filmen, fast efter typ halva filmen så kom det in en gubbe, som satte sig och tittade själv? på en romantisk film? tycker synd om honom.
men när jag kom hem så somnade jag och eric i min säng och sedan när vi vaknade under kvällen/natten så var klockan ganska mycket, så han började gå hemåt och jag gick och la mig direkt, så förlåt för ingen uppdatering.

men nu ska jag upp och  börja göra mig iordning, för nu ska hela vår klass på ett studidebesök på sandvik och sedan vidare och äta lunch på göranssonska, vi får väl se hur dagen blir. ni får ha det så bra, nu ska jag och mitt halvt sprängda huvud, snoriga näsa, magont, halsont och hesa hals gå upp och äta frukost.


mot gävle

nu drar jag mig mot gävle med min kära pojke, ska kika på bio, uppdaterar när jag kommer hem ikväll, ha det så kul, kram!


såhär ser min morgondag ut

05.00 - klockan ringer
05.50 - cykla till eric
08.35 - till rese och möta hampus
08.15 - antagligen hem en sväng
08.45 - cykla mot lovéns
09.10 - köra i stadstrafik
10.10 - börja ta mig mot söderskolan
11.00(senast) -påbörja dagens praktik
och efter det har jag ingen aning, men herregud, nu måste jag sova om jag ska orka, godnatt!

dagens facelook


nu kör vi igång igen!

min dag har bestått av praktik, haft cirka sju idrottslektioner idag tror jag, mina fötter värker, men jag slipper gå i converse imorgon iallafall, för under gästrikelagsträningen idag så hade min kära pappa gått och köpt ett par joggingskor till mig, tack papi!
ja som sagt, efter praktiken så kom pappa och hämtade mig, så åkte vi hem, åt och gjorde mig iordning, sedan hämtade vi upp matilda och vidare in till gävle och nynäs konstgräsplan, tränade med gästrikelaget, hade riktigt roligt faktiskt. sen efter det så bar det av hemåt, jag har duschat och lite sånt, ska försöka få lite ordning på mitt rum nu, så hörs vi mer imorgon, ska försöka få igång bloggandet förresten, så ni får fler inlägg idag! puss


skorna, lite dålig bild dock, menmen.

grinar inombords...

...statistiken har sjunkit så drastiskt, usch! nu är det dags att skärpa sig felicia!!!!
jag ska komma igång igen imorgon! men jag har prao på söderskolan på dagen, och sedan zonträning med gästrikelaget, men ska försöka få in något inlägg mellan det.
hinner inte skriva mer nu, ska packa, åker till pappa imorgon, och sen lägger jag mig i sängen och slår en pling till älsklingen min, godnatt!

grinar inombords...

...statistiken har sjunkit så drastiskt, usch! nu är det dags att skärpa sig felicia!!!!
jag ska komma igång igen imorgon! men jag har prao på söderskolan på dagen, och sedan zonträning med gästrikelaget, men ska försöka få in något inlägg mellan det.
hinner inte skriva mer nu, ska packa, åker till pappa imorgon, och sen lägger jag mig i sängen och slår en pling till älsklingen min, godnatt!

ännu en underbar dag

jag har skrattat så jag trott att jag ska dö, finns det nå underbarare människor? haha nej det gör det inte. skulle kunna leva på teatern.
men idag har det gått bra, har knäppt lite kort, menjag tänkteatt jag slänger in massa bilder från helgen imorgonkväll istället, för jag orkar inte fixa det nu. ni får en film som jag lånat av mariam att hålla till godo med ikväll.


underbar dag

imorse hade jag som sagt sovmorgon, så vid lunch gick jag till skolan, dock för att hämta magdalena i trean och sedan åka till norrsätras aula för att spendera hela dagen där, med världens bästa folk! och imorgon blir det tillbaka igen.

hon är snygg dendär sofi!

Linnea och Micaela påväg till donken



nu får ni inga fler bilder, fick sådan otrolig lust att bara krypa ner i sängen och låta älsklingen min hålla om mig, godnatt!

klart ni kommer!

boka biljetter gör ni HÄR


teaterkväll och sovmorgon

yesbox, hela kvällen så har jag varit på Norrsätra och haft genrep. och nu ska jag sova hos min kära pojke, för imorgon är jag ledig, för jag har teater hela dagen, helt okej! godnatt.


så jävla snygga så den bjuder vi på!

Ha det så grymt bra nu bruden!

nu åker Maja snart till Kina. ha det bäst nu gumman!


stabil skola...?

kul att väggarna i skolan knakar så det låter som att huset ska blåsa omkull, nyaste skolan måste jag säga. fast det blåser rätt rejält ute!

men nu sitter jag och typ hela klassen och jobbar på lunchrasten för att få sluta tidigare, jag är alldeles strax klar med SO uppsatsen, så sjukt skönt, och imorgon är jag ledig och sedan PRAO, underbart.


ONSDAG 20110406

igår så orkade jag inte uppdatera när jag kom hem, förlåt för det. men efter skolan så gick jag och eric iallafall till Lovéns, så nu har jag en prick grön iallafall, sen efter det så gick jag hem till eric. och när jag kom hem så orkade jag inte uppdatera.

jag lånar några bilder från igår av maja



Dag 1 - En bild på dig själv, och 5 saker du gillar.


gammal bild. har inga nya..

1. Min pojkvän
2. Min familj
3. Alla mina underbara vänner
4. Sova
5. Kellog's Cornflakes Red berries

30 dagar i bilder

Dag 1 - En bild på dig själv, och 5 saker du gillar.
Dag 2 - Dina nyårslöften.
Dag 3 - 10 sanningar om dig själv.
Dag 4 - En bild på vad du har för kläder just idag.
Dag 5 - En bild från nyår.
Dag 6 - Skriv om din största dröm.
Dag 7 - Några bilder på dig och dina vänner.
Dag 8 - Ditt favorit klädesplagg just ju.
Dag 9 - Ditt fullständiga namn.
Dag 10 - Berätta om din familj.
Dag 11 - Din idol.
Dag 12 - En bild av ditt rum.
Dag 13 - Din favorit låt.
Dag 14 - En bild från i somras.
Dag 15 - Favorit årstid.
Dag 16 - En gammal bild av dig.
Dag 17 - Din favorit film.
Dag 18 - Varför du startade din blogg.
Dag 19 - En bild som gör dig glad.
Dag 20 - Minst 2 bilder från förra året.
Dag 21 - Berätta vad du helst gör på helgerna.
Dag 22 - Något pinsamt du gjort.
Dag 23 - Innehållet i din väska.
Dag 24 - Vad du har gjort idag, och hur dagen har varit.
Dag 25 - En bild på någon du är kär i.
Dag 26 - Det du önskar dig mest av allt.
Dag 27 - Något du längtar efter.
Dag 28 - Mål du har detta år.
Dag 29 - En bild på en plats du varit på.
Dag 30 - En bild på en person du saknar.
Dag 31 - Hur har denna månad varit?


godmorgon

igår så gick det väl sådär med körningen i början, men sen gick det väl lite bättre efter ett tag iallafall, hehe.
men efter att jag varit på körskolan så gick jag hem till pojken min och kikade på hockeyn.


men nu har jag precis haft matte, jobbade med Albin, så vi blev väl klar rätt snabbt, nu ska jag snart skriva på min SO uppsats, tänkte försöka bli klar med den nu, sen är det inte så mycket saker kvar, skönt.


manöverbana(stavning?)

nu har jag precis haft teknik i tio minuter och nu ska jag gå till lovéns, fick även precis veta att vi ska försöka undvika att ta i plast imorgon, som teknikuppgift, ojojoj... kommer ju gå bra, haha.

men jag uppdaterar senare, jag blir nog kvar på lovéns efter körningen.

what would I do without you


weheartit


handikappad i skolans soffa...

ja, här sitter jag och gnäller på min stackars rygg medans alla andra är på idrott, eller förutom jag och emma.
men som tur är så börjar det bli bättre nu i ryggen.


och ja, jag ska! fila ner naglarna, orkade bara inte igår.

min kväll

resten av min kväll kommer att spenderas med att fixa naglarna, sedan kanske äta lite flingor och läsa lite i min bok, allt för att hålla mig vaken tills pojken min kommer hem från Stockholm och kryper ner med mig i sängen, så godkväll på er!

stackars lilla rygg...

min rygg mår inte alls bra, har så ont så jag smäller av snart, skulle bära en låda med kakor som vi ska sälja med skolan också bara small det till så hade man dragit på sig en sträcknking, plus att jag har soleksem på ryggen också, fy för solarium ibland...
men nu ska jag stappla till duschen. insåg precis att jag har manöverbana med moppen imorgon också, och min hjälm var för stor så jag måste skicka tillbaka den och ha körskolans imorgon, ååh vad jobbigt allt blev, hejdå.

lite nytt



nu har jag precis smällt i mig en Sandwich och nu ska  jag fixa naglarna medans jag sitter och lyssnar på liveradion från Råsunda för att se så pojken min kommer hem helskinnad ikväll, hihi.

umgås med min älskade mami

nu har jag bara en lektion kvar och två uppsatser är nu klara! nu är det bara en kvar, sköntskönt.

men efter skolan så ska jag umgås med min mamma, vi får väl se vad vi hittar på. men ni får ha en toppendag alla fina läsare!


you're never alone...



Spanien med min älskade

                                                   

blue light


nöjd med resultaten

har fått veta lite svenska resultat nu, är skapligt nöjd faktiskt, fast på en muntlig kunde de ha gått bättre.

Muntligt boksamtal - MVG
Läslogg - VG
Muntlig gruppredovisning - VG - dåligt föreberedda... haha

just nu sitter jag och skriver en svenska uppsats och senare ska jag gära ett läsförståelsetest som dom gjorde när jag var borta.



måste förresten be om ursäkt för att jag inte uppdaterade igår, men jag vaknade iallafall hemma hos pojken min, och det spöregnade, ganska mysigt faktiskt, lite av snön försvann ju iallafall! men vi fick för oss för att gå till Ica i spöregnet och köpa nybakat bröd, så det gjorde vi, haha. sen efter att vi hade ätit och så, så mötte jag ida så gick vi och solade, sen tog vi en lång promenad runt hälsans stig, pratade lite och så, var faktiskt väldigt skönt.

uppe med tuppen, brandlarm & räkmackor

hej på er!

vet ni? nej klart ni inte gör, för jag är så värdelös på att uppdatera, hihi. men jag lyckades iallafall ställa klockan på tio över sex imorse... lät klockan ringa var tionde minut fram till typ halv åtta, inte för en då insåg jag att det var lördag, lyckat!och eric bara låg och sov.. haha.

men vid elva så åkte jag till norrsätra för att ha teater, men tack vare rökmaskinen så gick brandlarmet! hela norrsätraskolans brandlarm gick alltså... lät ju inte sådär jätte skönt, och innan någon lyckats få av det så kom två brandbilar och en securitas, lyckat! haha.
efter det så följde jag med eric ner på etc och sen så hjälpte vi hans syster att flytta lite saker till deras nya lägenhet.

nu ska vi gå till konsum och köpa sker, för vi ska äta räkmackor, har varit sugen på det hela helgen... ochefter mycket tjat så får man som man vill, hihi.


äntligens fredagskväll!

just nu är jag hemma hos eric, efter skolan så umgicks jag med maja och vi solade och sen gick vi och tog en fika på marangoni, efter det så blev det fysträning med fotbollen, så nu kan man mysa med chips och dipp med gott samvete ikväll!

bilder från igår.




första äckliga april....

hatar första april, endast för att jag alltid brukar luras men idag orkar jag tamefan inte det.....hehe.

men igår bloggade jag inte för att jag inte orkade starta datorn, jag va iallafall först i gävle med linn och sedan åkte jag på teater.

uppdaterar mer på lunchrasten.

RSS 2.0