trött tjej

godkväll!
idag har jag varit i kungsberget med pojken min hela dagen, kul, trots att jag var så trött där ett tag så att jag somnade inne på resturangen, bra tjej!
sen när vi kom hem så blev det rakt in i duschen, och sen äta stuvae makaroner, och då fick man ju skratta lite, kika in här så får ni se vad jag fick se när jag skullle ta mig ett glas mjölk! haha.

men nu ska jag krypa ner i sängen bredvid Eric och bara ta det lugnt, är måttligt trött.



Kungsberget

nu åker jag och Eric snart till kungsberget, kan ju citera honom lite kort ...

''Jag vill inte dö i Kungsberg! *låter måttligt förtvivlad* ... jag vill dö i en varm säng!!!''

yes, han är taggad! haha...

åker till gävle och kikar på...


svar

Anonym om tacos och mys med älsklingen:
vad heter den mobilen du har ?

svar: Sony Ericsson Xperia x10 mini pro, en riktig skit telefon.


Anonym om tacos och mys med älsklingen:
hur gammal är du och Eric?

svar: Jag är 15 år och Eric är 17 år

´Anonym om todays:
hur gör du den där effekten på bilderna?

svar: jag använder ett gratis program som heter PhotoScape

mobilinlägg

Hej på er! Ligger just nu bredvid min kära pojkvän som bärjar gråta som en tjej så fort han förlorar på ett mobilspel... Hah! Bara för att jag är så mycket bättre än honom... Men nu ska vi se till så att vi tar oss ut lite.. Kan ju inte sitta inne hela dagen...

tacos och mys med älsklingen

godkväll!
ganska full och händelserik dag, vaknade vid åtta, åkte hem till mig och hämtade saker, sen när vi kom tillbaka till eric så blev det att städa hans rum. sen vid tolv kom hans bror och så gick vi till badhuset, och det är helt sjukt vad det är jobbigt att vara där? hade helt glömt bort det... haha!
sen när vi tröttnade på det, runt typ fyra, eller ja.. då tröttnade elias iallafall, jag och eric gav väl upp redan vid halv tre ungefär, haha. sen när vi kom hem så blev det in i duschen och sen bara ta det lugnt en liten stund, sen skjutsade pappa oss ica, gick och köpte saker till tacosen, och jag inhandlade ett naglack och en tidning, så man har lite att göra medans pojken min lagar mat... nej då, ska resa på rumpan och gå in och hjälpa till jag också... snart! haha.
men om ett tag kommer linn förbi så ska vi byta tillbaka jacka, sen blir det lördagsmys med tacos och morötter, gurka och dipp, hihi. ni får ha en skön kväll.



städning och badhuset

godmorgon!
fast jag har varit vaken sen åtta, haha. fick skjuts hem och hämta saker och så, och nu är jag hos eric igen, ska städa hans rum nu, han försöker väl så gott han kan men dryg som jag är så måste jag ju vara där och peta och vara snäppet bättre... haha!

men vid tolv så kommer hans lillebror hit också går vi till badhuset, så jag uppdaterar mer efter det! ha en toppendag.


grym kvalitét på bilden också, yesbox!

valbo med bruden min

hej!
idag slutade jag vid elva, sjukt skönt. klarade klassikern också, 1,5 mil på 1 och 49, helt okej för att vara jag. nackdelen är dock att ena pjäxan var en aning för liten, så nu har man blånagel! ont som stryk gör det.och det blev inte bättre av att ebba fick för sig att stampa på den idag bara för att känna om det skulle göra ont, och JAAA det gjorde det Ebboooo!!

men efter det att vi hade slutat så fick jag skjuts hem till Eric, duschade och gjorde mig i ordning, sen åkte jag och min älskade brud till gävle stad! gick runt lite och kollade på stan, åt och lite sånt, träffade Miriam en sväng också. sen gick vi på bio, min låtsas fru, den var ganska seg i början men annars helt okej! efter det så tog jag bussen hem till Eric och nu sitter jag här, ovanligt? haha, ska krypa ner i sängen med min söta pojke nu, sov så sött.

jag har förövrigt been a little off these days... förlåt för det, bättrar mig när jag känner för det. haha.




Svar

Anonym om femton kilometer på längdskidor:
Hej , jag tänkte fråga vad du tycker om din skola du går på. :) För jag kanske ska börja på den nästa termin. Skulle varit snällt om du svara. :)

svar: Jag har gått på Montessori enda sen sexårs, så jag har känt min klass och de ungefär jämnåriga ganska länge alltså. jag vet att jag ofta klagar på skolan och så, med tanke på att vi inte får lämna skolgården, vi har inte håltimmar och inga långa raster eller något sånt. men om jag ska vara ärlig så finns det ingen annan skola där jag hellre skulle gå. jag bytte till Söderskolan i slutet av sjuan men bytte tillbaka, för jag har som sagt gått på montessori sen jag var sex år gammal, och då hör man liksom inte hemma någon annan stans. det är en väldigt liten skola, så alla känner i stort sett alla och lärarna är väldigt olika, vissa kan man, om jag ska uttrycka mig så.. spy på. medans vissa är hur snälla som helst.
Montessori ska ju vara annorlunda med tanke på ''Montessoripedagogiken'' men på högstadiet är det i stort sett som en helt vanlig skola. allt jag berättar för dig nu kanske du redan vet, men det är iallafall mitt perspektiv. vissa trivs, vissa gör inte. du får prova helt enkelt! men kommentera gärna med namn! hihi.
och ett plus är ju förstås att vi har fått elevdatorer.. haha.

femton kilometer på längdskidor

yes, imorgon blir det i stort sett ingen uppdatering alls! börjar 08.45 på skogsvallen och blir  där till 12.00, jag och Linn ska köra som bara den! jag med något för små pjäxor och hon med vad hon säger ''jätte fula skidor'' vilket jag inte tycker låter som ett jätte problem.. haha! men iallafall, ni får mer information om det imorgon när jag kommit hem!

20110224

godkväll!

efter skolan idag så åkte jag och Eric till valbo, jag skulle köpa en sak till datorn och en tröja, men det blev en annan tröja och några armband.. bra där Felicia!
sen så åkte vi till Storvik, jag hämtade lite saker och sen tog vi bussen tillbaka.
jag gick på teater, och därifrån kom jag precis, jag orkar inte skriva detaljrikgt idag, har huvudvärk så det bara smäller om det.. och nu ska jag gå och hhjälpa min pojkvän attt baka kladdkaka, hihi sådär på torsdagskvällen.
jag sover kvar här inatt, så inge mer uppdatering, ovanligt? njae.




design

jag håller på exprimenterar lite med min design, vi får se hur det blir, men så ni vet om ni hittar något konstigt och så.


Pluggar till engelska prov

hej!
nu har jag tid att skriva lite mer, jag vaknade upp hemma hos min älskling imorse, när hans mamma hämtade honom igår så blev det så att jag följde med, fast det va min käre pojke som körde tillbaka till Sandviken, det gick ju bättre än vad jag trodde, haha.

men nu ska jag ha engelske prov om några minuter, så jag sitter här i soffan med brudarna och har läst igenom det lite snabbt, men vi får väl hur det går.



todays



har precis kommit till skolan, ska kolla på SO film nu, så uppdaterar sen, sov hos eric förörvrigt.

godnatt

orkar inte blogga mer efter det här, eric ligger här bredvid mig, men han ska snart hem, då ska jag kolla igenom engelskan lite, men som tur är så är jag klar med astronomin nu, underbart. men som sagt, orkar inte uppdatera mer idag.

slänger in en bild på kvällens facelook lite snabbt bara.

bli klar med uppsatsen - bli klar med vantarna - hem!



weheartit. bild i repris.

hej!
har lunchrast nu, SKA bli klar med uppsatsen nu, sen har vi slöjd, då SKA jag göra klart mina vantar och sen har vi SYV och klassråd sen åker jag och pojken hem till mig och bara tar det lugnt, för jag börjar bli sjuk...
men jag hör av mig när jag kommer hem.


I just know, everything will be alright.

buenos diaz! eller något åt det hållet...

sitter på rast med brudarna mina just nu, vaknade bredvid min älskling imorse, men jag hade en dålig morgon imorse, ingenting gick som jag ville, så förlåt älskling. jag älskar dig det vet du.

men vi har nyss haft matte, nu ska vi ha SO i två timmar.


GRATTIS BRUDEN

idag fyller världens bästa tjej 15 år!
hoppas du får en toppendag bästavän.


grymt snygg bild.


pluggar sen myser jag ner mig bredvid pojken min

godkväll!
förlåt för att jag inte har kunnat uppdatera idag, men direkt efter skolan så åkte jag och maja in till valbo! köpte lite smått och ¨gott, jag lägger ut bilder imorgon.
men när jag kom hem så har jag hållt på för fullt med att springa fram och tillbaka med saker och skura golv och dona, för jag har bytt rum med min mamma, underbart är det! men det ska bli ännu skönare sen när öppna spisen börjar fungera och så...

men eric kom hit för ett tag sen också, han sover här inatt. men nu ska jag skriva klart min uppsats, så jag uppdaterar mer först imorgon! Godnatt!


brudarna mina påväg från idrotten

min och majas lunchrast

en snygg gubbe vid bankomaten

bild

sitter på bilden nu, jag är klar med det arbete vi ska vara klara med, så jag ska måla av Maja, ni får resultatet senare, jag lovar! haha.


tiominutersrast

ja, rast nu som sagt. snart ska vi ha engelska. men jag hinner bara vara med i cirka en kvart sen går jag till effect och klipper mig, jag som redan har jätte kort hår, usch nu får jag väl ungeför vid början av öronen om allt slitet ska bort...
men jag kan nog uppdatera lite mer under lunchrasten.



nyduschad och välmående...

kryper jag ner i sängen och läntar till sälen och spanien och pratar i telefon med älsklingspojken min, godnatt!

NÖT



här sitter jag och ida och äter nötter, jag ska packa nu, sen färga hennes hår, så jag uppdaterar mer när jag är klar med allt!


astronomi


nu ska jag skriva astronomi uppsatsen, nu är det tamefam dags för mig att komma någon stans med den!
sen efter det så slutar vi. då går jag till effect och bokar klipptid sen möter jag upp ida. vi ska till gymmet en sväng, dags för mig att skaka av mig latheten som jag drog på mig under helgen!
sen så går vi hem till mig och jag ska färga hennes hår, men då kommer jag med mer uppdatering, så ha en fortsatt trevlig dag!


must haves


längtar


det är helt sjukt vad jag bara vill att det ska bli den 16e maj nu! att få åka till eric och hans familjs lägenhet i spanien, så skönt att komma bort från sverige ett tag, speciellt med min älskade pojke.

men just nu ser jag först och främst fram emot sälen resan vecka tolv, ska bli helt okej det med!


lämna aldrig datorn i klassrummet obevakad

ser bakrunden ut såhär när man kommer tillbaka så vet man aldrig hur mycket någon har fipplat med den... bara att kika igenom hela allt ihop, men det är ju klassens födelsedagsbarn som varit i farten.. så man måste ju va snäll, tyvärr.


MIN VECKA


update: träning på fredag också!

well that's all right, because I like the way it hurts.

godmorgon!
just nu så har vi svenska, vi läser som dom flesta av er redan vet, Sandor slash Ida. ganska bra bok faktiskt. men jag ska fortsätta skriva lite på det som ska skrivas nu.




I hate...



just därör hoppar jag in i duschen nu och sen kryper jag ner i sängen, godnatt!


you're gonna go far kid


dance fucker dance

godmorgon! höll jag på säga.. haha herregud, nu är jag trött! godkväll* va det det skulle stå ja!

idag vaknade jag iallafall hemma hos eric, och långsamt började jag dra mig mot kyrkan.. konfirmationsträff, va väl helt okej, fick skratta en hel del iallafall!
men sen gick jag hem till eric igen. japp detaljrikgt I know!


förlåtförlåtförlåtförlåtförlåtförlåtosv.

uppdateringen har varit usel! jag ska gottgöra er, jag lovar! skolan drar igång imorgon, då kommer jag igång!!

men just nu känner jag iallafall att bara slå på TVn när man ser vad alla skriver på facebook, men nej då... här sitter man, ska skriva på astronomiuppsatsen, sen hoppa in i duschen och packa efter det.. skönt....


facelook 20110219



förövrigt: jag sover kvar hos eric ikväll, så det blir kanske något enstaka mobilinlägg ikväll bara.

sola och bio

kom precis hem, ska fixa mig och byta om nu,har precis solat, underbart skönt ska jag säga, men nu är fräknarna framme.. men snart går vi mot eric igen, kolla klart på paranormal activity 2 och sen vidare till gävle för att kika på 127 timmar, som sagt, ha en underbar lördag allihop!



127 timmar

godmorgon!
eller nej, jag har varit vaken ett bra tag, eric är iförsig också vaken, men den latmasken ligger fortfarande i sängen... fast där ska jag nog också krypa ner en stund till.
sen går vi hem mot mig och lämnar lite saker och sen får vi se vad vi hittar på fram tills typ halv åtta, då blir det gävle och kika på 127 timmar.


tidsoptimist

är exakt vad jag är... så det blir ett snabbt inlägg.
har pluggat nu, skrivit en hel del på astronomi uppstatsen, så nu kan jag vara lugn i helgen.

men jag ska ner på träning nu, och sen hem till eric och spenderar natten där, så alla får ha en härlig fredag.

detta vackra brev fick jag iallafall av mina kära vänner under spanska lektionen idag...





stay here with me...

ja, sådär ligger just nu sara och sjunger, eller nej nu böt hon... vi lyssnar på några söta pojkar i våran klass band iallafall.


sara och felix

har nyss haft eget arbete, oh jag kom på att jag hade konditionstest igår! fick panik och ringde till hon som hade hand om det, men hon sa att det var lugnt, så jag ska dit vid 2 idag istället, så det blir lite stressigt efter idrotten... menmen. jag kommer inte kunna uppdatera fören jag kommer hem efter konditionstestet, för jag har idrott direkt efter lunchen, alltså hinner jag inte uppdatera på lunchrasten.

här har ni låtar från dom:



skön dag

godkväll!
fick sluta vid ett idag, slapp sista lektionen för att jag hade glömt boken hemma, skapligt skönt.
gick hem till eric efter skolan, somnade, och han väckte mig inte.. så där låg jag och sov, jätte rolig måste jag ha varit! men sen väckte han mig ungefär en timme innan jag skulle gå.. haha! gick till teatern, och därifrån kom jag nyss hem, mer detaljrikt om teatern och pjäsen och så får ni en annan gång.
men pappa och lena är inte hemma, så jag ska göra ordning något att äta nu, och eric kommer förmodligen när som helst, han skulle ha varit här redan... men killar är ju som dom är.. haha!
men det blir förövrigt inge mer uppdatering för mig idag, måste verkligen plugga efter att eric har gått, så godnatt!

'' I'm so proud of you honey''


my beautiful girl with a voice from heaven.

what goes around comes back around




har precis börjat titta på filmen Utvandrarna på SOn, helt värdelös om jag ska vara ärlig.
men nu har vi rast, så jag ska bara ta det lugnt och försöka att inte somna nu i tjugo minuter...


leker christer fuglesang

godkväll!
efter skolan idag så gick jag och maja och fikade, jag fick min underbara semla, sen så gick vi till kicks och jag inhandlade lite saker. sen efter det så gick jag hem till eric och myste lite med han, illamåendet kom tillbaka då också... tyvärr för att stanna. så det blev ingen träning för mig idag...
men vid sju så gick jag hem och åt, och när jag gick förbi murgårn så ser jag halva skolan stå ute och åka längdskidor! men sen visade det sig att dom hade öppet hus.. men endå, längdskidor?! haha!

men nu till förklaring av rubriken, jag ska precis sätta mig och skriva en uppsats om astronomi, så ha det så kul alla som inte kommer ha så kul som jag...


dagens inköp.

dödstrött

sitter på SO nu, håller på somna, och jag mår fortfarande illa, det är inte okej... men vi har bara lunch, slöjd och syv och klassråd kvar sen, det är inte så jätte ansträngande.

och efter skolan så får vi se om jag kanske kikar förbi hemma hos min pojke och tröstar han lite för att han är hemma med migrän, också ska jag köpa en semla, hur illa jag än mår så SKA jag äta en semla idag.. har jag bestämt.

men jag orkar inte uppdatera mer idag, fören jag kommit hem alltså, så ni får stå ut.


godnatt

jag mår jätte illa, så jag ska hoppa in i duschen nu och sen sova direkt, uppdaterar imorgon.

WHAT THE HELL



you said, that I'm messing with your head...

godagens! jag har varit på skithumör men nu är jag glad, vilket är toppen!

efter skolan, som vi fick sluta tidigare efter många om och men, så åkte jag till storvik för att hämta löshåret som kommit, och sen skjutsade mamma mig hem till pappa igen, och jag sitter just nu och lyssnar på avril lavigne och dricker ProViva.. haha.
ska städa lite nu, sen lägga mig i sängen med veckorevyn och nötter i väntan på älsklingen min.


finally



now we´re back right where we were four years ago.


stressig morgon



jag sov ju hos min älskade pojkvän igår som ni redan vet, vi kom hem vid elva, gick och la oss i sängen och kikade på mr. & mrs. smith, och före bion så gjorde han jätte god mat osv.

men imorse så skulle vi vakna kvart i sex, för att jag skulle ha skridskor på idrotten nu på morgonen, så jag skulle gå senast klockan sju ifrån honom, när vi vaknade och kollade på klockan så var hon kvart över sju, stressade som tusan och småsprang hemåt, när jag kom hem, bytt om och packat allting och skulle precis ut i kylan för att gå till jernvallen så får jag reda på att vi inte har någon idrott för att det är för kallt, så vi skulle till skolan och jobba istället...kul? nej. fast skönare än att åka skridskor i 22- ...

men nu har vi rast, ska snart ha NO.


The tourist

nu är jag på bio med älsklingen min.


on my way to Sandviken city... haha!

nu har jag förmodligen precis slutat och ska ta mig till stan för att fixa lite saker, sen hem och dusch och byta om och sen går jag hem till min älskling för att spendera alla hjärtans dag med honom, så ni får ha en underbar dag!

och dethär är förövrigt tidsinställt och det kommer alla andra inlägg som kommer upp idag också förmodligen vara.

VALENTINE'S DAY


underbart.

godkänt spanska prov!

helt otroligt att jag fick G på min spanska! var helt säker på att jag skulle få IG, så det kändes grymt skönt!

men jag sov kvar hos eric igår efter vi hade nattat hans lillebror och så, så det blev inge mer uppdatering igårkväll som ni märkte. men jag kan ju upplysa er om att jag fick låna fotbollskor av älsklings Miriam igår iallafall, men fy vad det var kallt ute! men det är iallafall skönt att träna på konstgräset.

men imorse hade vi HK prov, skönt att ha det avklarat, och sen gick jag hem på rasten och fixade lite grejer, också har jag bokat om mitt konditionstest med fotbollen tills på torsdag också, eftersom det inte fic för mig idag.

men idag kommer bloggen att vara fylld med tidsinställda inlägg och kanske några mobilinlägg, så ni får hålla utkik.

nu har vi svenska, så vi ska bara läsa, underbart skönt, och vädret är bäst och det är alla hjärtans dag och jag har världens bästa pojkvän.


påväg från träningen(tidsinställt)

yes, just nu är jag förmodligen påväg från träningen, som nog gick skit med tanke på att jag nog tränade med tennis skor....
men när jag kommer hem så ska jag hoppa in i duschen snabbt, sen slänga ner datorn i väskan och gå hem till eric för att träffa hans lillebror och sen plugga, så ha en bra kväll.

stressigt

kom nyss hem, har sprungit runt och letat efter mina fotbollskor, som sedan visade sig vara hos min mor, så det blidde ju inget med det... måste spela i tennisskor, kul? nej!!

men vi spelade 5-1 mot ggik idag, men vi hade skapligt bra tempo och häll igång hela matchen, så det va bra. och jag lyckades få en utvisning dock.. men sånt skiter man väl i!
men efter det så fick jag skjuts till waynes för att träffa min teatergrupp och läsa igenom manuset på den vi ska göra i sommar.
sen gick/sprang jag hem, och nu stressar jag som bara den för att försöka hitta skor osv. sen drar jag ner till jernvallen för träning på konstgräset.


hemma från Stockholm stad

godkväll.
kom precis innanför dörren hemma efter en kväll i Stockholm med min älskade pojkvän och hans familj.
han sover här inatt också, och imorgon så har jag match, så jag hinner nog inte uppdatera något fören vid lunch eller senare imorgon.
men nu ska vi kanske mysa ner oss framför tvn eller något så länge vi är ensam hemma. godnatt.


weheartit.com

MAX vasagatan

Nu har vi hälsat på erics nya kusin, hur söt som helst! Helt otroligt. Och just nu sitter vi så Max och väntar på mat, sen påbörjas hemresan

drar till huvudstaden en sväng

nu ska jag gå och gratta min gammelfarmor en snabbis, sen åker jag till Stockholm, tillbaka ikväll.


underbart väder

solen skiner! äntligen en hel fin dag.
vaknade vid åtta av att Johanna ringer och säger: SKA DU TILL BERGET?!?! :D:D STRÅÅLANDE VÄDER!!! :D:D
men nej, blir inge kungsberg för mig, drar till Stockholm om ett tag istället!
men efter Johanna hade ring så blev man ju jätte pigg, så vi gick upp och åt frukost och efter det så har jag gått runt i rummet och kollat och klagat på hur dammigt allt ser ut nu när solen lyser.

så nu ska jag städa mitt rum och dammsuga och så, och efter det så ska jag fixa mig och sen så går vi till eric, sen får vi se vad vi hittar på tills vi ska åka till huvudstaden.
alla får ha en underbar dag tycker jag!


smutsiga fönster... men tvätta fönstren tänker jag inte göra, inte min grej direkt...

försöka fredagsmysa lite med min...

...otroligt dryga pojkvän! ja.. han är på sånt humör, man bara sitter och väntar på att han ska slänga ur sig något så fort det blir tyst.. haha! men jag älskar ju han endå.

efter skolan idag så gick jag iallafall hem till honom och tog en dusch, va där ett tag, godkände hans kladdkaka... och sen åkte vi till gävle för att hämta ut biobiljetterna till på måndag. jag köpte lite saker, som ni redan sett i inlägget nedanför.

men jag ska väl försöka sätta igång en film och få min älskade pojkvän att beté sig som en sjuttonåring, puss.


lite smått och gott som blev inhandlat idag.




skorna betalade dock min käre mor och dom är snyggare i verkligeheten! och det andra va bara lite smått som jag kände för att spendera pengar på... hehe

hemklickat


mysig morgon

ja men vädret var ju helt okej imorse, eller vad säger ni? har iallafall äntligen slutat snöa nu!
min pojkvän kom förörvrigt hem till mig imorse vid sju i snökaoset trots att han är ledig, så otroligt söt han.

men när jag efter många om och men hade släpat mina tygskor genom snöhögarna så har vi nu haft eget arbete och matte, känns skönt att ligga i bra takt och vara en av dom som ligger först i boken just nu, slipper man ju jobba hemma.
men snart ska vi ha spanska, det ska bli kul att få sitt första ig prov i hela sitt liv. underbart.

20110210

godkväll!
idag efter skolan så gick jag och rebecca till gymmet en stund, sen kom pappa och hämtade mig så åkte vi och handlade, jag fick mina 2 kg apelsiner! underbart.
sen när jag kom hem så kom eric hit ungefär samtidigt, och sen dess har jag umgåts med han.
så förlåt för dålig uppdatering, skärper mig imorn.
godnatt om någon timme, orkar inte blogga mer.

outfit & facelook 110210



sista lektionen

har inte orkar blogga plus att skolans internet har varit avstängt ett bra tag.
men nu har jag svenska, ska läsa sandor slash ida, hela klassen ska. men efter skolan så går jag och gymmar mer rebecca, så vi får se när jag har tid att uppdatera mer.


godmorgon


eller nej, jag har varit vaken i en timme redan!
min pojkvän ringde och väckte mig imorse vid halv sex för att jag skulle kunna plugga, så nu har jag suttit inne vid köksbordet och försökt fått in något om den franska revolutionen i huvudet, men om det går så framåt vet jag, men jag ska fortsätta med det nu.


gårdagen

jag va ju inte på toppenhumör igår, så jag skriver nu.
efter skolan så gick jag, sara och albin mot stan, men då ringde amanda och sa att vi skulle ses, så jag mötte henne och sara och albin åkte hem. jag gick till biblioteket och lämnade tillbaka en allt för försenad bok, sen mötte jag amanda och oscar också gick jag och köpte ett par tygskor bara för att ha något att ha på fötterna tills jag hittar något annat, också köpte jag lite andra smågrejer. sen mötte jag eric också gick vi hem till mig och va här fram till min träning. och hur jag kände efter den vet ni ju redan.



dö, bara dö.

gjort en skit träning.
mår illa.
har prov imorn.
kan ingenting.
fryser.
min pojkvän svarar inte när jag ringer.
allt suger. hörs imorn. om jag lever. hejdå.

.


nu ska jag sticka!

måste bara säga att jag vaknade klockan halv åtta imorse och då gick jag upp i lugn och ro och ställde mig och skalade en apelsin! tidsoptimist? yesbox!
men det blev inge sticka för mig... nu börjar SOn, höres!

she moves in her own way..lalala

sitter och sjunger för mig själv.
och nu ska jag smörja in mig i alla krämer jag har, bara för att jag känner för det!
och älsklingen kommer färbi en snabbis snart, sen ska jag plugga inför prov på Franska Revolutionen, men vi hörs imorgon, godnatt!

.


ja då var det gjort då!


gym solarium och apelsiner!

yes! efter skolan idag så kom iallafall mamma och hämtade mig och så åkte vi till lovéns och gjorde syntestet för moppekortet, så nu va det avklarat!
efter det så blev det käk på jensas med maja, sen bar det av mot gymmet! träffade oscar där också, trevligt det.
men efter att vi hade varit där ett tag och fått klart för mig vad som nu tydligen blir mitt ''andra hem'' när jag inte har andra träningar osv. så drog vi iallafall och solade, underbart skönt det. sen gick jag raka vägen hem, städade undan lite och så och sen tog jag en låååång dusch, och nu sitter jag här i sängen och ska snart plugga lite hade jag tänkt. och äta apelsiner!! höll nästan på glömma säga det...



oh nana, what's my name

hey boy I really wan't to be with you..lalala
underbar dag! underbart väder! underbara vänner här med mig, life can't be better!

sitter här med bästa brudarna i klassrummet, ska snart ha bild. ska fixa lite musik till telefon nu, för efter skolan så ska jag och maja åka och gymma, eller först ska jag göra syntest på lovéns för moppekortet.

men om jag inte hinner uppdatera mer så får ni ha en underbar dag allihop!



here we go again!

Kära gud Vad fan vill du mig? Få bort all snö!! Ge mig sommar!! Snälla! Trött på vintern nu! Trött på att plugga för den delen ocksä, men det ska jag göra nu, så vi hörs imorgon! Sov gott.

mer pluggande? facebook? nej PLUGGA FELICIA.

ja.. nu ska här pluggas! älsklingen gick nyss, fy för det.
myser ner mig i hans kvarglömda tröja... och nu ska jag gå och borsta tänderna och så, och sen blir det plugga no så det heteduga! och imorgon bitti har vi skridskor på idrotten, linn kommer till mig vid halv så går vi ner mot jernvallen tillsammans.
men sov gott allihopa.


fint finger

godkväll!
dålig dag med uppdateringen som vanligt... åkte iallafall hem till eric efter skolan, och nu sitter vi hemma hos mig och jag ska plugga! nu måste skiten in i huvudet...

bara jag som tycker att mitt finger va fint efter jag lyckades linda en gummitråd runt fingret och det slutade med att jag satt och skrek efter våran lärare och han säger ''ja snart trillar det nog av'' och jag håller på bryter ihop... haha!



true


happy girl

min dag är räddad, men varför får ni inte veta, hihi.
nu sitter jag och pluggar inför NO provet, och efter skolan så kommer mamma in med mina saker också bosätter jag mig hos min far för två veckot framåt. sen ska jag umgås med eric och plugga till provet.


a single rose can be my garden, a single friend my world.


godisboll?

hej!
har rast nu, orkar inte uppdatera mer fören lunchrasten.
sitter iallafall här med linn, majao och lilla sara. efter dethär så ska vi kika spanska kortfilmer. men nu ska jag gå ner och kolla om min lärare kan berätta mitt resultat på svenska provet.


min fina godisboll!

ändrade planer!

har inte lyckats hoppa i badet än, så jag kikar solsidan istället och tar badet sen.

haha kung ni grabbar.


niclas och david, normala?

kungsberg och bubbelbad

hej! har sovit hos julia inatt så jag har inte orkat blogga.
vinnarna på meloodifestivalen igår var iallafall helt rätt! Danny kommer helt klar vinna i globen.

men idag åkte jag och julia till kungsberget, underbar dag! solen sken och det var inte så kallt. men julia skulle hem ganska tidigt så jag stannade kvar och åkte med johanna och kim och fler, orkar inte räkna upp alla.
sen tog jag bussen hem.

men nu har jag precis ätit god mat och kikat lite på tv, så nu ska jag krypa ner i ett varmt bad och sen senare så kommer eric hit och ska sova här, men nu får bättre uppdatering efter badet.


julia

svar

din fan om outfit:
du vart har du köpt såndära byxor, för jag har letat sönder mig efter såndära byxor men hittar inga, är du snäll och svara tbx :)


svar: bikbok

lördagsmys med dom bästa

gullig bild från i somras.
godkväll!
just nu sitter jag hemma hos julia, vi va och åt på viking för ett tag sen.
men snart kommer mathias och felix och så ska vi kika på melodifestivalen och så. ha en toppenkväll allihop.

outfit


inspiration 110205



when I'm down, can you pick me up.

hej!
nu har jag legat i sängen ett tag och bara försökt piggna till, att lägga sig i sängen va nog dock inte det smartaste.
men jag ska snart släpa mina värkande fötter ner till duschen och sen ska jag inte till sandviken igen.
jag vaknade som sagt bredvid eric ímorse, tog bussen hem och nu ligger jag här.

gårdagen var väl helt okej, men detdär med disco är inte direkt min grej och mina skor dödade mig. och jag är lite rädd för vad det är för bilder sofia kommer lägga ut egentligen... menmen, sånt é livet.
ska ner till duschen nu, ni får mer update när jag blivit på lite bättre humör och piggnat till.


mobilblogg

Jag har sovit hos älsklingen min inatt, så har inte orkat uppdatera, jag är iallafall påväg hem nu, så när jag kommer hem så skriver jag om gårdagen osv. Men vet ni? Jag är depp nu... Mina favorit byxor har spruckit helt totalt nu..

look beyond your life today, can you see yourself this way?


godkväll!
åkte till valbo med maja och hanna efter skolan för att hitta något att ha på mig ikväll, gick väl inge vidare, kom hem med lite smått och gott, men inget till ikväll... inge taggad alls på att shoppa, jag skulle hitta festkläder men hittade först bara sminkbortagning och en myströja, då är man taggad!...
men nu sitter jag iallafall hemma, ska försöka hitta något att ha på mig här hemma och sen äta något, sen ska man väl göra sig i ordning, hämta upp brudarna och börja dra sig mot gävle.
men just nu sitter jag här i min nya myströja och leker med camen.. haha!





+ att jesper är mest cp... fult sagt jag vet, men han börja!!

FACELOOK




I tell you the truth, all you have to do is listen.

godmorgon!
förlåt för att gårdagen blev så dåligt uppdaterad... men jag umgicks med eric efter skolan, sen kom ana och hämtade mig ¨så åkte vi till teatern, efter det så åkte jag till eric och hämtade lite saker och så och när jag kom hem så duschade jag väldigt länge, finns inget bättre, och sen efter det så försökte jag plugga, gick inget vidare ska jag säga.

men nu sitter jag iallafall i skolan, ska snart ha matteprov, det kommer ju gå som det går, och sen efter det spanska, ''no comprendo'' över hela papperet? JA.
men en positiv sak är iallafall att jag precis fick veta att jag fick 24/24 på engelskan vi hade igår, helt okej!


robin är gullig med min rosett

albin är fokuserad?

sovmorgon och oförberett prov

vaknade hemma hos älsklingen min klockan åtta imorse, halvsov fram till typ halv tio, gick upp och åt frukost och läste på lite på svenskan.
när vi kom till skolan så hade vi oförberret prov i engelska, och nu har vi haft NO.
nu ska vi bara äta lunch och ha svenska gramatik prov och sen slutar vi.

''saikdagen'' ?!

ja... något påhitt av våran gulliga skola och saik! dom bestämde sig helt plötsligt för att skaffa ett samarbete och idag så hade vi något som kallades saikdagen... haha! först hade håkan larsson föreläsning påvåran skola,sen gick jag,linn och emma på stan en stund, käkade och kikade runt lite, jag fick lite små saker inhandlade också.
men sen tog vi bussen till göransson för att vi skulle gå på bandy, hela skolan! från förskolan till nian... ganska pinsamt, skolan blev nämnd ett antal gånger under matchen, också vann vi något pris, och alla lärare och dom yngre var svart och vit målade i ansiktet och sjöng hejarramsor och hade flaggor och grejer.. sådär lagom överdrivet.

men sen efter matchen så fick jag iallafall skjuts av alexander hit till eric där jag spenderar natten, så det blir tyvärr inga bilder ikväll. och imorn har vi sovmorgon till halv elva! underbart.
men vi hörs mer imorgon, nu ska jag ta hjälp av min pojkvän att få lite gramatik arbete gjort. godnatt!


just because



Fem frågor om förhållanden
är du singel? -
nej
tror du på kärlek vid första ögonkastet? - ja
kärlek eller sex? - kärlek
är du kär i någon? - ja
finns det någon för dig just nu? - världens bästa pojke

frågor om dig själv
när fyller du år? – 30 Januari
vad har du på dig just nu? – vit kofta, underkläder, linne och jeans
vad är du bra på? – att inte vara det på något!
vem älskar du mest på denna jorden? – min familj, mina äkta vänner och min underbara pojkvän
sover du hellre själv än tillsammans med någon? – tillsammans med någon

frågor om dina vänner
vem vet allt om dig? – brudarna och eric
vem är den roligaste av dina vänner? – alla är väl roliga på ditt vis, men sara är ju.. speciell
vem är snyggast av dina vänner? – maja är en riktig pudding, annars är dom snygg allihop
vem är mest partyprisse? – manda, antar jag

Frågor om din familj
vem står dig närmast? -
vet inte
har du bra kontakt med båda dina föräldrar? - ja
vem är farligast i din familj? – jag såklart
vem ser roligast ut i din familj? - men jag har ju så jätte stor familj?`haha men det blir väl jag då! haha!
vem är coolast? - jag, utan tvekan
vem står för underhållningen? – haha hm.. hade frågan varit ''vem har sämst humor'' LÄTT! .. det är pappa!

KLÄDER
Har du fler än 4 linnen? ja
Har du fler än 3 jeans? ja
Har du fler än 5 tröjor? ja
Har du resteröds-trosor? nej
Har du en vit bh/topp? ja
Har du en svart bh/topp? ja
Har du märkesjeans? ja

SMINK OCH HÅR
Använder du mascara?
ja oftast
Använder du Wax? nej
Använder du ögonskugga? ibland
Använder du kajal? ibland
Använder du hårspray? lite då och då 
Använder du volymspray? nej
Andänder du mouse? nej
Använder du deodorant? ja
Använder du skiinspray? nej
Använder du parfym? ja
Använder du ögonfransböjare? ja
Använder du läppglans/läppstift? händer
Andänder du brunkräm? ibland
Använder du rouge? ja
Uppsatt hår eller hängande? båda
Plattar/lockar du håret varje dag? nej

KÄRLEK
är du kär just nu? -
ja!
har du kysst någon idag? - nej
Har du kysst någon de senaste 30 dagarna? - ja
Har du ett förhållande? - ja

 


När går gränsen vid otrohet? - det beror på
Har du varit otrogen och om ja, varför? - nej 
Har du sagt till en person att du var kär i henne/honom när du inte varit det? – inte seriöst
Är du romantisk? – haha fråga inte mig, men njae...
Är du svårflörtad ? - det beror på, dom som förtjänar det faller jag för lätt
Har du gråtit framför någon du tyckt om någon gång? – ja
har du nångång slagit någon du tyckt om? – ja
har du lekt med någons känslor? – ja
Vill du vara singel eller ha ett förhållande? - förhållande
Är du en bra pojk/flickvän – det hoppas jag

 


everything is possible if you just believe.

har nyss haft matte, gick faktiskt ganska bra.. men jag ska väl inte få er att förvänta er något innan jag vet hur det gick på provet, haha!
men nu sitter jag med albin och robin, dom sitter och spelar något värdelöst spel, så jag ska väl ta och spela lite hoggy på robins telefon nu, haha! sen blir det SO i två timmar, ganska segt, men man överlever väl.




okej... mina ben ser väldigt tjocka ut, men det skiter man väl i...

singing lullabies to myself

godnatt alla underbara och mindre underbara läsare, jag är på lite irriterat humör just nu.

men idag har jag spenderat tid med min underbara pojkvän iallafall och nu ska jag ner och hämta flingor och sen sätta mig och plugga lite.


.


svar

Anonym om NEW IN:
vart har du köpt ringen ?
skiiit snygg va den

svar: gina tricot, men jag minns inte för hur mycket tyvärr.

HOGGY

just nu sitter jag och spelar hoggy på robins telefon! snäll han, hihi.

vi hade skridskor imorse, gick väl skapligt faktiskt, men bättre kan jag ju bli... haha.
sen så åkte jag till UM fixade lite saker.
men nu ska vi snart ha engelska, hörs på lunchrasten.



RSS 2.0