kära arrangörer av tidningscupen

... föddes ni igår?!

man blir ju lagom förbannad när man kliver upp klockan halv åtta för att sedan få höra att man inte ska spela!? man tar sig till göransson för att se att man inte ska spela?! kul.

såhär ligger det till....
vi förlorade mot årsunda igår och det var våran sista och avgörande match för att se om vi gick till semi, men då vann dom med ett mål, vilket egentligen inte skulle ha gjort något för att alla andra år och med tanke på att det är en serie så ska det vara målskillnaden som räknas och vi hade vunnit mer än dom för dom hade förlorat alla sina.
men så säger dom att årsunda vinner, men senare på kvällen så får vi veta att dom hade sagt fel och att det var vi som vann, så vi taggar till för att spela semi tidigt dagen efter, går upp tidigt och tar oss ombytta till göransson arena, och där möts vi av  ombytta årsunda bor, känns ju kul? dom hade varit där tidigare och frågat vilka som skulle spela semi och då hade dom sagt oss, eftersom det egentligen var det och det stod så på hemsidan osv. men sen hade deras tränare ringt runt och klagat och det slutade med att dom säger att dom hade sagt fel igen så att det var årsunda som skulle spela. så där stod vi ombytta och klara och får höra att dom precis skrivit om reglerna på hemsidan för att det stod fel.

jag förstår inte alls hur ni tänker, om dethär ska vara sveriges största inomhuscup, då kan man fan inte göra en sådan här miss.

Kommentarer
Postat av: brander

sv; thaaankyou :) jag har haft en toppendag hittils !

2011-01-23 @ 16:30:05
URL: http://branderof.blogg.se/
Postat av: nummer 9 i stensätra som inte är så jävla glad på sif just nu

IKDSJAGSKLBÄJMHSJDKSMÖDFXGNHJFKD,LGÄHFDS,LÄFGHDKMS,LVBHNJKML

2011-01-23 @ 21:10:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0